Έλενα Παπαρίζου: “Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι, θα πήγαινα ξανά στη Eurovision”

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Παπαρίζου: “Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι, θα πήγαινα ξανά στη Eurovision”
PAPADAKIS PRESS

Η Έλενα Παπαρίζου τιμήθηκε για τα 20 χρόνια από τη μεγάλη νίκη του Number One και απάντησε για το αν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision, καθώς και για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

Μία ιδιαίτερη βραδιά διοργανώθηκε το Σάββατο (19/10) για να τιμηθούν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «My Number One» και τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005. Η Έλενα Παπαρίζου, που κατέκτησε την πρώτη θέση με το θρυλικό αυτό τραγούδι, έδωσε το παρών και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για τη δική της εμπειρία στον διαγωνισμό, όσο και για τη φετινή εκπρόσωπο της χώρας, Μαρίνα Σάττι.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες ότι η ΕΡΤ είχε αρχικά προσεγγίσει την ίδια για τη φετινή συμμετοχή, πριν καταλήξει στη Μαρίνα Σάττι, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

«Γιατί να μη θέλουν την κ. Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα πιστεύω πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα».

Σε ότι αφορά τον ηλικιακό ρατσισμό στους καλλιτέχνες δήλωσε με αφορμή και το νέο της τραγούδι: «Μπορεί κάποια στιγμή η Ελλάδα να πάει στο εξωτερικό; Να μην ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Έχουμε την υγεία μας; Μπορούμε; Το κάνουμε; Το κάνουμε. Τελείωσε!»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε επίσης για την πορεία της στη Eurovision, δηλώνοντας ότι η νίκη της ανήκει στην Ελλάδα και όχι προσωπικά σε εκείνη, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν συμβεί στον διαγωνισμό από το 2005.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα στο μέλλον, ανέφερε πως αν βρει το κατάλληλο τραγούδι θα το σκεφτόταν σοβαρά. «Από ο,τι γνωρίζω φέτος θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ. Για την ώρα δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος από τους υποψήφιους για συμβουλές αλλά είμαι ένας άνθρωπος που τολμάω και σηκώνω το τηλέφωνο και δίνω τη συμβουλή μου. Όποιο παιδί θέλει, εννοείται, το τηλέφωνό μου δεν είναι δύσκολο να το βρει. Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα