Έλενα Τοπαλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Νίκο Κουρή

Διαβάζεται σε 2'
Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου
Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου PAPADAKIS PRESS

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου, για τον σύζυγό της Νίκο Κουρή, λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους. Τι έγραψε.

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν την περασμένη Δευτέρα (12/12) ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, επισφραγίζοντας τα 18 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας τους.

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, παντρεύτηκαν παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγίτσα, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο γιος της ηθοποιού-χορογράφου την παρέδωσε στον πατέρα του, που την περίμενε στα σκαλιά με μεγάλο ενθουσιασμό, κρατώντας μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν ο ιερέας είπε «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», η Έλενα σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα.

Μετά από την τέλεση του μυστηρίου, το ευτυχές ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά έξω από την εκκλησία, παρουσία των φίλων και συγγενών τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτι, που ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Μητέρα και γιος χόρεψαν ένα εντυπωσιακό τάνγκο, με τον Νίκο Κουρή να τους κοιτάζει εντυπωσιασμένος αλλά και περήφανος, ενώ οι καλεσμένοι ξεσπούσαν σε επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Στον απόηχο του γάμου, δύο μέρες μετά από την μοναδική στιγμή που έζησαν, η Έλενα Τοπαλίδου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την ώρα του μυστηρίου, στο οποίο εκείνη κι ο ηθοποιός φαίνονται να χαμογελούν στον φακό.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τα εξής τρυφερά λόγια: «Γίνεται σιγά σιγά η πιο ωραία ανάμνηση… Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ. Και πάλι καλοκαίρι!».

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου

Instagram/@eltopalidou

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα