Ελένη Φουρέιρα: Η “extra spicy” ανάρτηση που πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης – Τα σχόλια των fans και οι ευχές

Ελένη Φουρέιρα: Η “extra spicy” ανάρτηση που πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης – Τα σχόλια των fans και οι ευχές
Ελένη Φουρέιρα Instagram@foureira

Η τελευταία ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα δεν αφήνει περιθώρια πως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της pop star και οι φανατικοί θαυμαστές της σπεύδουν να της ευχηθούν για τον ερχομό του πρώτου της μωρού!

Η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να ακυρώσει όλες τις live εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι επικαλούμενη λόγους υγείας πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, με την ίδια να διατηρεί σιγή ιχθύος και να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τις πληροφορίες.

Ακολούθησαν αρκετές εντυπωσιακές και sexy αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, σε κάποιες από τις οποίες η διάσημη pop star ποζάρει με μαγιό και δεν διστάζει να δείξει το σώμα της, χωρίς και πάλι να κάνει οποιαδήποτε αναφορά ή να αφήνει περιθώρια περί εγκυμοσύνης.

Η τελευταία ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας φούντωσε όμως εκ νέου τις φήμες, καθώς η ίδια φοράει ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο, το οποίο όμως αφήνει ακάλυπτη την κοιλίτσα της, με τους πιο παρατηρητικούς διαδικτυακούς της φίλους και φανατικούς θαυμαστές να σπεύδουν να της ευχηθούν για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Τα σχόλια των fan και οι ευχές στα social media

Η τελευταία ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα έχει ήδη συγκεντρώσει 53.000 like και 310 σχόλια με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν τη “φουσκωμένη” κοιλίτσα της, η οποία όπως έγραψαν κάποιοι δεν είναι αποτέλεσμα παραπάνω φαγητού.

Μυρίζομαι …μωράκι..!!!”, “Extra egkios”, Έλα έγκυος σίγουρα έχει κοιλιτσα”, “έγκυος. Μπράβο με το καλοοοοοοοοο”, “Η πιο γλυκιά όμορφη και σέξι εγκυουλα ever”, ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το post της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα