Ελένη Φουρέιρα: Με εντυπωσιακή εμφάνιση παρουσιάζει το νέο της κομμάτι στα Mad VMA 2024

Διαβάζεται σε 1'
Η Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα AP Photo/Sebastian Scheiner

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της single “Αριστούργημα” στην απονομή βραβείων Mad VMA 2024 εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά το κοινό της.

Σάρωσε τις εντυπώσεις και πάλι η Ελένη Φουρέιρα με την χθεσινή της εμφάνιση (07/07) στα Mad VMA 2024, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το καινούργιο της τραγούδι με όνομα “Αριστούργημα”.

Η γνωστή τραγουδίστρια κέρδισε τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο («Γδύσου» με τον Apon) κι έγινε αμέσως ένα από τα πιο viral τραγούδια της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το νέο της κομμάτι, η Φουρέιρα συνεργάζεται με τους Arcade και μαζί καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα “Αριστούργημα” που απ΄ότι φαίνεται θα ακούγεται συχνά αυτό το καλοκαίρι. Να σημειωθεί πως εξίσου καλοκαιρινό κλίμα εκπέμπει το επίσης νέο της κομμάτι ονόματι “Αεροπλάνο” το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με τον τράπερ FY στις 24 Μαΐου και έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία με εκατομμύρια ακροάσεις στις μουσικές πλατφόρμες και χιλιάδες προβολές στο “τροπικό” βίντεο κλιπ το οποίο μέσα σε μόλις 3 ημέρες συγκέντρωσε μισό εκατομμύριο προβολές.

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα