Ελένη Φουρέιρα: Το διάφανο ρούχο με τους καρφιτσωμένους σταυρούς κι οι αντιδράσεις

Ελένη Φουρέιρα: Το διάφανο ρούχο με τους καρφιτσωμένους σταυρούς κι οι αντιδράσεις
Ελένη Φουρέιρα papadakispress

Μερίδα θαυμαστών της Ελένης Φουρέιρα αντιδρά για το σέξι ρούχο που επέλεξε να φορέσει η ποπ σταρ, καθώς πάνω σε αυτό βρίσκονται καρφιτσωμένοι σταυροί με τον Χριστό.

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες το νέο της hit single με τίτλο «Κόλλημα», ένα κομμάτι που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία στις πλατφόρμες streaming.

Σημειώνεται ότι το «Κόλλημα», στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με τον Display, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά μέσα από ένα εντυπωσιακό στα φετινά Mad VMA.

Το «Κόλλημα» έρχεται λίγες ημέρες μετά το νέο ρεκόρ της Ελένης Φουρέιρα, που με το «Fuego» έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα της ελληνικής δισκογραφίας που ένα τραγούδι της ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ συνεχίζει τη μεγάλη της περιοδεία «Reborn Tour», σε Ελλάδα και εξωτερικό, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο σε κάθε σταθμό της.

Πριν λίγα 24ωρα, η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok το πρώτο teaser για το επίσημο video clip του νέου της κομματιού.

Ωστόσο, μερίδα των θαυμαστών της αντέδρασε εντόνως, καθώς η ποπ σταρ επέλεξε να φορέσει ένα σέξι ρούχο, στο οποίο βρίσκονται καρφιτσωμένοι δεκάδες σταυροί με τον Χριστό.

Ορισμένοι, λοιπόν, κατηγόρησαν την αγαπημένη καλλιτέχνιδα πως δεν δείχνει σεβασμό προς τη θρησκεία.

“Την αγαπώ αλλά το ρούχο όχι…”, “Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα”, ανέφεραν μεταξύ άλλων ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας, κάτω από την ανάρτηση.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και άλλοι, οι οποίοι έδειξαν την αγάπη και τον θαυμασμό τους στην Ελένη Φουρέιρα, χωρίς να σταθούν στο ρούχο που επέλεξε ή στα σύμβολα που απεικονίζονται πάνω σε αυτό.

Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα