Ελένη Μενεγάκη: Κόλλησε το φερμουάρ του φορέματός της λίγο πριν βγει “αέρα”

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη Instagram@elenimenegaki

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εκπομπή “Ελένη” το μεσημέρι της Τρίτης (14/05) με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα του MEGA.

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την έναρξη να βρίσκει την παρουσιάστρια στο καμαρίνι της.

Οι τίτλοι αρχής της εκπομπής “Ελένη” έπεσαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/05), βρήκαν όμως την Ελένη Μενεγάκη να διορθώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο μακιγιάζ της στον καθρέφτη του καμαρινιού της, αργώντας για λίγο να βγει στο πλατό.

Η ίδια κατευθύνθηκε στην κουζίνα της εκπομπής και περιέγραψε στον σεφ Γιώργο Τσούλη και στους τηλεθεατές της τι συνέβη λίγα λεπτά πριν βγει στον “αέρα”.

Αχ, αχ, αχ.. παραλίγο να βγούμε όλοι μαζί από εκεί μέσα. Ξέρετε είναι από αυτά που συμβαίνουν καμιά φορά, είναι αυτό που λέμε, ‘κόλλησε’ λίγο το φερμουάρ. Ωραίο το ρούχο, το θαυμάσαμε, αλλά δεν κούμπωνε. Κάπου σκάλωσε! Τέσσερις άνθρωποι τραβάγανε, ένας έσπρωχνε… τι να σας πω“, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Πρόσθεσε μάλιστα πως δεν πτοείται από αυτά, καθώς όπως είπε, “ακόμα και να μην έκλεινε το φερμουάρ θα έβαζα μια παραμάνα να ξεκινήσουμε και κάποια στιγμή στις διαφημίζεις θα το έφτιαχνα. Αρκεί να μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Εμένα με διασκεδάζει όταν στο μικρό μου καμαρίνι βρίσκονται 5 άνθρωποι και παλεύουν για κάτι πάρα πολύ απλό, που όμως είναι η κακή στιγμή“.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα