Ελένη Μενεγάκη: Θυμήθηκε την περίοδο του χωρισμού της – Τι την είχε τρομοκρατήσει

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη menegaki

Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον χωρισμό και το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο πριν 15 χρόνια.

Μία σπάνια αναφορά σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (20/05) μέσα από την εκπομπή της.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου στην ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε πως ο γιος του είναι ένα ευτυχισμένο παιδί με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι ευτυχισμένοι.

Συζητώντας όλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αναδρομή στην περίοδο του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο και εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της πόσο είχε τρομοκρατηθεί, κυρίως από την έκταση που είχε λάβει το θέμα τότε, μιας και τόσο η είδηση όσο και η ίδια βρισκόταν συνεχώς σε εξώφυλλα περιοδικών και το θέμα του διαζυγίου της πρωταγωνιστούσε σε όλες τις εκπομπές εκείνης της περιόδου.

“Εγώ νομίζω πως ούτως ή άλλως η εποχή πάει αλλού. Κάποτε γινόταν θέμα. Θυμάμαι όταν εγώ χώρισα… ήταν ένα θέμα που και εμένα με τρομοκράτησε από την έκταση που είχε πάρει. Πάνε και 15 χρόνια. Βλέπεις ότι σήμερα όλα τα πράγματα πάνε πιο γρήγορα, πιο εύκολα, πιο απλά…”, είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα