Ελένη Ροδά: Η αποκάλυψη για την κηδεία της Κατερίνας Γώγου – “Αυτό με μαχαίρωσε”

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Ροδά
Ελένη Ροδά Glomex

Η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Ροδά μίλησε για την καριέρα της, τις χρυσές εποχές και την σχέση της με την ηθοποιό και ποιήτρια Κατερίνα Γώγου.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” μίλησε την Κυριακή (18/02) η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Ροδά, η οποία μοιράστηκε ιστορίες από την πολύχρονη καριέρα της.

Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός δήλωσε αρχικά, για τα πρώτα της βήματα: “Το σπούδασα το θέατρο, έκανα 3 χρόνια στη σχολή Ροντήρη, ήταν ο μοναδικός μεγάλος θεατράνθρωπος. Αποφάσισα να αφοσιωθώ στο τραγούδι όταν τα χρήματα ήταν διπλάσια από αυτά στο θέατρο”.

“Πήγαμε με τη φίλη μου την Κατερίνα Γώγου σε μια ταβέρνα που ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης. Με άκουσε να τραγουδάω, μου είπε ότι του αρέσω και μου πρότεινε να πάω στις συναυλίες του” είπε η κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

Για την σχέση της με την ηθοποιό και ποιήτρια, ανέφερε: “Με την Κατερίνα δεν βλεπόμασταν τακτικά, όταν εγώ μπήκα στα μπουζούκια, γιατί τραγουδούσα μέχρι τις 6 το πρωί. Χαθήκαμε κατά κάποιον τρόπο. Στην κηδεία, η μάνα της μου είπε “Ελένη, την αφήσατε την Κατερίνα, την αφήσατε”. Και αυτό το πράγμα που είπε, με “μαχαίρωσε””.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: Δεν έμειναν χρήματα από τις χρυσές εποχές. Ό,τι έμεινε προσωπικό πριν από 5 μήνες μου ανοίξανε το σπίτι και τα πήραν. Μοίραζα χρήματα, ήμουν σπάταλη. Επίσης, υπήρχαν άνθρωποι που με δούλευαν. Μου έδειξαν ένα ρετιρέ, το πλήρωσα και μετά πήγα και ήταν ένα μικρούτσικο 20 τετραγωνικά από κάτω, όλος ο όροφος είχε πουληθεί στην Πίτσα Παπαδοπούλου. Αλλά η Πίτσα ήταν έξυπνος άνθρωπος δεν ήταν βλαχαδερό σαν εμένα”.

“Συνεργάστηκα με πολλούς. Με καθόρισε ο Μπιθικώτσης και ο Ζαμπέτας που ήμασταν οικογένεια. Είχε φοβερό χιούμορ, γέλασα πάρα πολύ στη ζωή μου με τον Ζαμπέτα” είπε, επίσης, η Ελένη Ροδά.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ροδά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα