Ελένη Τοπαλίδου: Δύο χρόνια από τον θάνατο του μπαμπά της – “Θα σε πάρω στις 11 μπαμπά”

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Τοπαλίδου
Ελένη Τοπαλίδου Papadakis Press

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Τοπαλίδου για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της.

Υπό τους ήχους ενός τραγουδιού του Leonard Cohen και μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Ελένη Τοπαλίδου τίμησε τη μνήμη του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Η γνωστή χορογράφος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία ανάρτηση της αδερφής της, στην οποία φαίνεται ο πατέρας τους, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν σταμάτησε η καρδιά του ενώ βρισκόταν στη θάλασσα και κολυμπούσε, την οποία συνόδευσε με έναν διάλογο που πιθανόν να είχαν εκείνη τη μέρα.

Δύο χρόνια 12.09.22.

– Θα σε πάρω στις 11:00 μπαμπά

– Καλή ώρα είναι 11:00

9.15 έφυγε το πλοίο μου

9.15 έφυγες και εσύ

Ήμασταν μαζί στην θάλασσα.

Τραγουδούσα.“, έγραψε η Ελένη Τοπαλίδου.

Ελένη Τοπαλίδου
Ελένη Τοπαλίδου Instagram@eltopalidou

Έναν σχεδόν χρόνο πριν, σε συνέντευξή της στο “Στούντιο 4” η χορογράφος είχε μιλήσει για την απώλεια του πατέρα της, αναφέροντας πως βίωσε τον θάνατό του σαν ευλογία.

“Δύο μέρες ήταν δύσκολα, την τρίτη μέρα είπα ότι αυτό κάτι καλό είναι  μάλλον. Ο πατέρας μου αγαπούσε τη θάλασσα και για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι η μητέρα μου που και εκείνη αγαπούσε τη θάλασσα τώρα δεν μπορεί πάει. Πιστεύω πολύ στη σύμπτωση και πλέον στα θαύματα. Ενώ δεν πίστευα παλιά […] Μου αρέσει ότι μπορείς να αναλάβεις τον εαυτό σου και κάθε μέρα να είναι σαν ένα μικρό σενάριο ζωής και να συμβεί το οτιδήποτε που καν δεν έχει περάσει από το μυαλό σου. Είναι συναρπαστικό”, είχε δηλώσει τότε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα