Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από το Survivor – Η απάντηση που έδωσε

Διαβάζεται σε 1'
Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από το Survivor – Η απάντηση που έδωσε

Στην αποκάλυψη πως είχε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη. Η απάντηση που έδωσε.

Το ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την πρόταση που δέχτηκε από τον Acun έφερε και αποκαλύψεις στο “Πρωινό Σουσού”, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Τσολάκη να αφήνει άφωνους τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, η ίδια γνωστοποίησε πως είχε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor, σε παλαιότερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι η πρόταση αυτή έγινε λίγο μετά την έλευση του κορονοϊού, εξηγώντας παράλληλα γιατί απάντησε αρνητικά.

“Μου είχαν πει να πάω στο Survivor το 2020. Δεν έγινε το 2020; Τότε το 2021. Μετά τον κόβιντ. Λέω δεν είναι στα καλά τους”, είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη, για να προσθέσει: “Εγώ δεν μπορώ χωρίς μπάνιο ούτε μια μέρα. Δεν μπορώ με τίποτα την μυρωδιά. Ο Φιντιρίκος γιατί αρνήθηκε να πάει το 2021; Εγώ δεν πήγα το 21 στο Survivor, είπα θα μείνω στην Αθήνα να κάνω την Survivor. Φαντάζομαι να είχα την Τρούφα δεν θα μου έλεγαν να πάω. Κάποιος θα το είχε σκεφτεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα