Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – “Είναι σημαντικό να νιώθεις αποδοχή”

Διαβάζεται σε 3'
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη GLOMEX

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα, τη δημοσιότητα και τη ζωή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, “Buongiorno”, βρέθηκε την Τετάρτη (23/10) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της, τον έρωτα αλλά και γιατί δεν της αρέσει να μοιράζεται πληροφορίες για τα προσωπικά της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μίλησε αρχικά για την προσωπική της ζωή, και σχετικά με το πώς συμπεριφέρεται στα κοντινά της άτομα, είπε: «Ακολουθώ το συναίσθημα φουλ. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που θα δώσουν χαρά. Μου αρέσει να προσφέρω και να μου προσφέρουν».

Για τη δημοσιότητα που συνοδεύει το επάγγελμά της και το κατά πόσο επηρεάζει την ζωή της η ίδια είπε πως: «Καμιά φορά νιώθω άβολα γιατί δεν μου αρέσει να ακούω για τον εαυτό μου πράγματα πέρα από τη δουλειά μου. Είναι ωραίο να έχεις μια προσωπική διαδρομή την οποία όλοι δικαιούμαστε. Δεν μου αρέσει να καλουπώνομαι. Ζω και κυκλοφορώ, αλλά ωριμάζοντας έχω γίνει πιο προσεκτική. Καταλαβαίνω την αξία μου και την αξία των άλλων για να μην πάρω μπάλα και άλλους ανθρώπους. Ζω πολύ όμορφα τη ζωή μου. Οι άνθρωποι του χώρου είναι τόσο όσο».

Ύστερα, αναφέρθηκε στα προσωπικά της ως εξής: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, οι ευχές είναι ευπρόσδεκτες. Είναι πολύ όμορφο να αποδέχεται ο ένας τον άλλον. Την διαφορετικότητα, τις ανάγκες. Είναι σημαντικός ο έρωτας για εμένα, είναι πολύ ωραίο πράγμα, αναζωογονητικό, που ταράζει τις ορμόνες, τα πάντα. Έχει πάντα κάτι να σου δώσει. Πιστεύω ότι όσο συνειδητοποιείς κάποια πράγματα έχεις την διαθεσιμότητα να κρατήσεις κάποια πράγματα ζωντανά, που ίσως μικρότερος δεν ήξερες τον τρόπο».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι λόγω της παρουσίας της στα επαγγελματικά, είναι δύσκολο να είναι δίπλα της κάποιος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε«Καταρχάς αν για κάποιο λόγο μπορώ να πω ότι κάποιος είναι δύσκολο να είναι δίπλα μου δεν είναι για την παρουσία μου. Είναι γιατί μερικές φορές δεν με χωράει ο τόπος. Ειδικά όταν μπαίνω σε καλλιτεχνική φάση χάνομαι. Είμαι έντονος χαρακτήρας».

Και καταλήγει: «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις αποδοχή από τον άνθρωπο σου. Είναι σημαντικό να ξεκινάς τη μέρα σου έχοντας την αποδοχή από τον άλλον για να κάνεις αυτό που νιώθεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει από αμφισβήτηση, ακόμη και από τους γονείς μας. Και εγώ έχω, φυσικά. Το αναγνωρίζω αλλά το παραβλέπω πολλές φορές. Το αναγνωρίζει η καρδιά. Τελεία στις σχέσεις βάζω όταν με αμφισβητούν σε βαθμό που αρχίζω να αμφισβητώ και εγώ εμένα. Αυτό εμένα δεν μου φέρνει χαρά. Προφανώς τα προσωπικά είναι σημαντικά αλλά και στα επαγγελματικά έτσι λειτουργώ. Εγώ φεύγω όταν δυστυχώ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα