Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: “Καυτά” Χριστούγεννα στην Καραϊβική με μπικίνι – Το βίντεό της

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: “Καυτά” Χριστούγεννα στην Καραϊβική με μπικίνι – Το βίντεό της
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Instagram / @elizabethhurley1

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο και ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram, με στιγμιότυπα από τη νέα της ταινία με τίτλο "Χριστούγεννα στην Καραϊβική".

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ξέρει πώς να “μαγνητίζει” τα βλέμματα και το καταφέρνει πάντοτε με τις εμφανίσεις της, είτε αυτές είναι φυσικές είτε διαδικτυακές.

Η 57χρονη διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο αναδεικνύει συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις επαγγελματικές της δουλειές, καθώς και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο με backstage στιγμές από τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία ονομάζεται “Χριστούγεννα στην Καραϊβική (Christmas in the Caribbean)”.

Στα στιγμιότυπα που βλέπουμε, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φοράει το αγαπημένο της γαλάζιο μπικίνι και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με την εντυπωσιακή ομορφιά της και τις αναλογίες της.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Δείτε το βίντεό της στο Instagram

Χριστούγεννα στην Καραϊβική: Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία ακολουθεί την Ρέιτσελ, μια αθεράπευτα ρομαντική κοπέλα, της οποίας τα γαμήλια σχέδια χαλάνε την τελευταία στιγμή. Αποφασισμένη να μην αφήσει τον τέλειο μήνα του μέλιτος να πάει χαμένος, πηγαίνει στα νησιά της Καραϊβικής μαζί με τις παράνυφούς της, την Αμάντα και τη Ρεμπέκα.

Μεταξύ άλλων παίζουν οι Τζούλι Μπράουν, Καρολάιν Κουέντιν, Νάταλι Κοξ, Εντοάρντο Κόστα.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα