Έλλη Κοκκίνου: Το διαζύγιο, η προσωπική μάχη και η αποτυχία ως μητέρα και σύζυγος

Διαβάζεται σε 2'
kokkinou
Έλλη Κοκκίνου glomex

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τις δυσκολίες που βίωσε μετά το διαζύγιό της, την αυτοπεποίθηση που απέκτησε αλλά και τη σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη.

Συνέντευξη – ανασκόπηση σε μερικές από τις πιο δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές που έζησε εκτός τραγουδιού έκανε η Έλλη Κοκκίνου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day” του ALPHA, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, μία περίοδο που όπως εκμυστηρεύτηκε αισθανόταν αποτυχημένη.

“Το καλό τότε ήταν ότι το παιδί ήταν πολύ μικρό και έτσι δεν είχε μνήμες, η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε. Η προσωπική μάχη με τον εαυτό μου, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν μητέρα, σαν γυναίκα. Αισθανόμουν αποτυχημένη, ότι απέτυχα ως σύζυγος και ως μητέρα γιατί χώρισα με ένα μικρό παιδί. Που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και ο πατέρας μου και η μητέρα μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά και ώριμα. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη, ένιωθα την απογοήτευση από τον εαυτό μου, αλλά με τη βοήθεια ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν και τη βοήθεια ειδικού, συνεχίστηκε αυτό πολύ ομαλά”, είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Στη συνέχεια η ίδια παραδέχθηκε πως έχει τύχει να είναι με άνθρωπο που έχει προσπαθήσει να τη μειώσει για να φανεί εκείνος ανώτερος, κάτι που όπως είπε, είναι χαρακτηριστικό των καταχρηστικών ανθρώπων, ενώ σχολίασε πως πλέον βάζει όρια, κάτι που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί.

“Ίσως να έχει συμβεί στο παρελθόν να θέλει κάποιος να είναι με την Έλλη Κοκκίνου περισσότερο, παρά με την Έλλη και να το έχω ξεχάσει. Βάζω όρια, πάντα έβαζα και κάποιοι μπορεί να με θεωρούσαν λίγο απόμακρη, έως ξινή, αλλά δεν ήταν ξινίλα, ήταν οριοθέτηση“, είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη και η οποία καθόρισε τη μετέπειτα συμπεριφορά της στις ερωτικές της σχέσεις, λέγοντας πως “ήταν μία όμορφη επταετία”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα