Ελληνίδα αεροσυνοδός κατά Λόπεζ: “Αν ήταν άλλος επιβάτης θα φωνάζαμε την αστυνομία”

Διαβάζεται σε 3'
H Jennifer Lopez
H Jennifer Lopez AP

Μια ελληνίδα αεροσυνοδός με βίντεο στο TikTok αποκαλύπτει το πως η αγενής συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ επηρέασε την πτήση στην οποία δούλευε.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους χρήστες των social media η συμπεριφορά της διάσημης σταρ Τζένιφερ Λόπεζ στο Met Gala, όπου την κατηγόρησαν για αγένεια και ασέβεια σε δημοσιογράφο.

Με βίντεο στο Tik Tok, μια χρήστης αφηγείται μια ιστορία που βίωσε όταν δούλευε ως αεροσυνοδός στην αεροπορική εταιρεία Emirates, όταν η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ανάμεσα στους επιβάτες που πετούσαν σε μια πτήση Λος Άντζελες-Ντουμπάι.

“Δεν την σέρβιρα προσωπικά, δεν της μίλησα, γιατί εγώ ήμουν στην Economy και εκείνη εννοείται πως είχε εισιτήριο κλείσει first class. Σε αυτή την περίπτωση, ο καθένας έχει την καμπίνα του, οπότε με το που κλείσει την πόρτα του δεν έχεις καμία επαφή μαζί του, ούτε τον βλέπεις καν. 

Παρόλα αυτά όταν έχουμε έναν διάσημο στο αεροπλάνο, όλο το πλήρωμα το λέμε ο ένας τον άλλον και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Συνήθως παλιά που δούλευα στην economy, όταν τελείωνα το service περνούσαμε από την first class μήπως έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τον celebrity αν έχει βγει απ’ την καμπίνα του και αν φαίνεται προσεγγίσιμος να του ζητήσουμε να βγούμε μια φωτογραφία.

Αλλά και να μην είχε βγει από την καμπίνα του, πάλι μας αρέσει να βλέπουμε την καμπίνα και να λέμε “πω,πω, εκεί πέρα κοιμάται η Τζένιφερ Λόπεζ!”.

Τελειώνουμε λοιπόν το service και εγώ μαζί με μια άλλη κοπέλα πήγαμε στη first class και με το που πάμε το πλήρωμα ήταν αρνητικό».

«Ρωτάμε λοιπόν”τι συμβαίνει;” και λοιπά και μας είπαν πως “είναι περίεργη, δεν θέλει καν να την κοιτάμε, δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο, δεν θέλει να την ρωτάμε καν τι θα φάει. Ό,τι επικοινωνία έχουμε, είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της“. Δεν δώσαμε σημασία, πολλοί είναι σε αυτές πτήσεις και ας μην είναι celebrities. Οπότε προχωρήσαμε παρακάτω.

Όμως δεν τελειώνει εκεί το θέμα, καθώς όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η συγκεκριμένη πτήση ήτανε Λος Άντζελες – Ντουμπάι, 16 ώρες πτήση πάρα πολύ κουραστική, συν το τζετ λαγκ. Αποχαιρετούμε λοιπόν τον κόσμο, κάνω δουλειές και τα λοιπά, περνάει ένα τέταρτο, μισή ώρα, 45 λεπτά, 1 ώρα και να μην σας τα πολυλογώ καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από μιάμιση ώρα. Όταν ρωτήσαμε το υπόλοιπο πλήρωμα γιατί συνέβη αυτή η καθυστέρηση, μας είπαν “η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαζε ρούχα και ξανά άλλαζε ρούχα, δεν ένιωθε έτοιμη να κατέβει“. Και μέσα σ’ όλα αυτά δεν μιλούσε και το πλήρωμα απλά την περίμενε, χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της.

Θα μου πεις πλήρωσε τόσα χρήματα. Ναι, αλλά δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον αν θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό το πράγμα, θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι ή την αστυνομία».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα