Ελπίδα: Η απώλεια του συζύγου της και το κλάμα για τη Eurovision

Ελπίδα: Η απώλεια του συζύγου της και το κλάμα για τη Eurovision
Ελπίδα glomex

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του συζύγου της, το πένθος στο οποίο βυθίστηκε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας προχώρησε η τραγουδίστρια Ελπίδα.

Την Ελπίδα υποδέχθηκε στο The 2Night Show της Τετάρτης (29/03) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του συζύγου της που τη σημάδεψε αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια μετά τον θάνατό του.

Εμφανώς συγκινημένη εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολη η διαχείριση της κατάστασης, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, “ήταν σαν να μην υπάρχω“.

“Έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και δεν χωρίσαμε ποτέ. Το επόμενο πρωί του θανάτου του, δεν υπήρχα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήμουν τόσο λυπημένη, τόσο στεναχωρημένη, ουσιαστικά όμως, μέσα ο οργανισμός μου, δεν ήθελα τίποτα. Τίποτα δεν μου άρεσε. Παρότι είχα τα παιδιά μου που μου παραστάθηκαν και δυο-τρεις καλούς μου φίλους, που μου συμπαραστάθηκαν, είχε χάσει το νόημα η ζωή, είχε χάσει το ενδιαφέρον”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, ο θάνατος του συζύγου της την έφερε αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας, έναν μήνα μετά, καθώς όπως αποκάλυψε υπέστη βαρύ έμφραγμα.

“Έπαθα οξύ έμφραγμα. Είχα παχύνει κιόλας, είχα αφήσει τον εαυτό μου, ήταν λίγο περίεργα χρόνια. Δεν είχα ούτε πίεση ούτε τίποτα από όλα αυτά και ξαφνικά γέμισε από πράγματα ‘κόντρα'”, δήλωσε.

Στη συνέχεια η Ελπίδα αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Eurovision, όπου είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το “Σωκράτη Εσύ Σούπερσταρ“, ωστόσο η όχι και τόσο καλή τελική κατάταξη ήταν κάτι που τη στεναχώρησε πολύ.

“Έκλαψα πάρα πολύ γιατί μας είχαν υπολογίσει όλοι για πρώτους, δεύτερους, και τελικά βγήκαμε όγδοοι. Τότε δεν είχαμε κανέναν να μας υποστηρίξει”, σχολίασε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα