Emily Ratajkowski: Μια φωτογραφική απάντηση σε όσους την αποκαλούν “χαζογκόμενα”

Διαβάζεται σε 2'
emrata
Emily Ratajkowski Instagram@emrata

Η Emily Ratajkowski απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται δημοσιεύοντας τις πιο “bimbo” φωτογραφίες της.

Με μία σειρά από σέξι στιγμιότυπα απάντησε η Έμιλι Ραταϊκόφκσι (Emily Ratajkowski) στους επικριτές της που βλέποντας την ίδια και τις αναρτήσεις της τη χαρακτηρίζουν “χαζογκόμενα”.

Το διάσημο μοντέλο φόρεσε ένα στενό μαύρο φόρεμα και πόζαρε με λάγνο ύφος “αγκαλιάζοντας” τους ισχυρισμούς περί “bimbo”.

Αποφάσισα πως ποτέ δεν θα καταρρίψω τους ισχυρισμούς ότι είμαι ‘bimbo’, οπότε για να μην ‘σκύψω’ πάνω από αυτούς;“, ρώτησε στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την hot ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της αποθέωσαν την Emrata για την ανάρτησή της και την ενθάρρυναν να συνεχίσει να “βασίζεται” στους ισχυρισμούς για να “δίνει [στους ανθρώπους] έναν λόγο να συνεχίσουν να μιλούν” γι’ αυτήν.

Δεν είναι σαφές αν το σχόλιο της Ratajkowski αναφέρεται σε κάποιο πρόσφατο περιστατικό, αλλά στο παρελθόν είχε επικριθεί έντονα από τον Piers Morgan για τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο Advent του περιοδικού “Love” το 2017.

Εκείνη την εποχή, όπως αναφέρει το Page Six, ο πρώην παρουσιαστής του CNN σχολίασε τη φωτογράφιση στην εκπομπή του “Good Morning Britain” χαρακτηρίζοντας το μοντέλο ως “παγκόσμια bimbo“, σύμφωνα με τον Independent.

Θέλει να βγάζει όλα τα ρούχα της και μετά να ισχυριστεί ότι έτσι προωθεί τον φεμινισμό“, είχε πει ο ίδιος στη συμπαρουσιάστριά του Susannah Reid, η οποία υποστήριξε ότι η Ratajkowski είναι ένα “πολύ επιτυχημένο διεθνές μοντέλο”.

Τότε, η Ratajkowski δεν είχε πάρει αψήφιστα το σχόλιο του παρουσιαστή, με την ίδια να απαντά: “Δεν είπα ποτέ ότι η ανάρτησή μου ήταν μια φεμινιστική δήλωση. Αλλά τώρα αξίζει να πω ότι το να λες στις γυναίκες τι να κάνουν με το σώμα και τη σεξουαλικότητά τους είναι στην πραγματικότητα απλά κλασικός σεξισμός“.

“Μπορώ να έχω απόψεις για τον φεμινισμό και να κάνω σέξι φωτογραφίσεις και ευχαριστώ”, είχε προσθέσει.

Η ανάρτηση της Emily Ratajkowski:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα