Emily Ratajkowski: Οι “σκοτεινές” πόζες με λευκό μπικίνι στο πάτωμα

Emily Ratajkowski: Οι “σκοτεινές” πόζες με λευκό μπικίνι στο πάτωμα
Emily Ratajkowski Joel C Ryan/Invision/AP IMAGES

Οι νέες φωτογραφίες της Emily Ratajkowski, στις οποίες ποζάρει ξαπλωμένη στο πάτωμα, με λευκό μπικίνι και μυστήριο βλέμμα, "αναστάτωσαν" το Instagram. Η ανάρτησή της.

Η Emily Ratajkowski (Έμιλι Ρατακόφσκι) απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα επάνω της, μέσα από μια νέα ανάρτησή της στα social media.

Το διάσημο και επιτυχημένο μοντέλο μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο , εντυπωσιάζοντας πάντα με την ομορφιά, τις τέλειες αναλογίες και το sex appeal της.

Στην τελευταία της δημοσίευση, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σκοτεινές – κυριολεκτικά ως προς τη φωτεινότητα, αλλά και μεταφορικά, ως προ το μυστήριο που αποπνέουν.

Σ’ αυτές, η 32χρονη Emily ποζάρει ξαπλωμένη στο πάτωμα, φορώντας ένα λευκό μπικίνι και κοιτάζοντας τον φακό με αινιγματικό ύφος.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, δεν έγραψε τίποτα, ωστόσο, πρόσθεσε ένα emoji με λευκό περιστέρι, που συμβολίζει την ελευθερία.

Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, κέρδισε αμέσως σχόλια, με τους περισσότερους από τους ακολούθους της να σχολιάζουν θετικά και να αποθεώνουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ανάρτηση της Emily Ratajkowski

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα