Emily Ratajkowski: Θύελλα αντιδράσεων με τις γυμνές φωτογραφίες για την γιορτή της μητέρας

Emily Ratajkowski: Θύελλα αντιδράσεων με τις γυμνές φωτογραφίες για την γιορτή της μητέρας
H Emily Ratajkowski AP

Προβληματισμένοι είναι οι θαυμαστές της Emily Ratajkowski μετά τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο στο Instagram.

Οι θαυμαστές της Emily Ratajkowski (Έμιλι Ραταϊκόφσκι) διχάστηκαν μετά την κοινοποίηση ορισμένων φωτογραφιών από την 31χρονη στο Instagram, με τους πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να την κρίνουν έντονα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε δύο γυμνές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά, σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες, η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο“, έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης.

Ωστόσο, πολλοί από τους ακολούθους της αποκάλεσαν τις φωτογραφίες “περίεργες” και “προκλητικές”, σχολιάζοντας αρνητικά την ανάρτησή της, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την Emily Ratajkowski, τονίζοντας πως πρόκειται για μια συγκινητική δημοσίευση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα