Emira D’Spain: Έλαμψε στην πασαρέλα το πρώτο μαύρο τρανς μοντέλο της Victoria’s Secret

Διαβάζεται σε 3'
Η Emira D'Spain στο Victoria's Secret Fashion Show
Η Emira D'Spain στο Victoria's Secret Fashion Show AP Andy Kropa

Η Emira D’Spain έσπασε όλα τα ταμπού και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν περπάτησε στο Victoria’s Secret Fashion Show 2024.

Μετά από μια διακοπή έξι ετών, η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret επέστρεψε θριαμβευτικά. Πρώην άγγελοι όπως η Tyra Banks, η Alessandra Ambrosio και η Taylor Hill περπατούν στην πασαρέλα δίπλα σε νέα πρόσωπα όπως η Paloma Elsesser και η Devyn Garcia.

Το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 όχι μόνο σηματοδοτεί μια πανηγυρική επιστροφή του brand, αλλά φέρνει και πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Το μοντέλο Emira D’Spain εμφανίστηκε και φέτος στο σόου δίνοντας το μήνυμα πως η συνεργασία της με τον κολοσσό των εσωρούχων δεν έχει τελειώσει.

Η εμφάνισή της στην πασαρέλα με ένα μαύρο σατέν μίνι φόρεμα, μαύρες κάλτσες μέχρι τους μηρούς και μια ροζ σατέν ρόμπα τράβηξε όλα τα βλέμματα ενώ η ίδια έδωσε και μια γεύση από τα παρασκήνια του show ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

@xoxoemira come with me backstage to the Victoria’s Secret Fashion show 🎀🩷🪽 I can’t wait for you to see my look tonight the glam is gonna be insane 🥹✨ #victoriasecret #victoriassecretfashionshow #vlog #nyc ♬ Sympathy is a knife featuring ariana grande – Charli xcx & Ariana Grande

Η D’Spain, το πρώτο μαύρο τρανς μοντέλο που συνεργάστηκε με τη Victoria’s Secret, εξακολουθεί να σπάει τα στερεότυπα από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2022, ακολουθώντας τα βήματα της Valentina Sampaio, του πρώτου τρανς μοντέλου που εκπροσωπούσε τη Victoria’s Secret το 2019.

Το μοντέλο, γεννημένο στα Εμιράτα, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία καριέρα στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς καθώς εκτός από τον ρόλο της στα show της Victoria’s Secret, έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες καμπάνιες με επωνυμίες όπως η Fenty Beauty, η Ugg, η Anastasia Beverly Hills και η NARS Cosmetics.

Η Emira D'Spain στο Victoria's Secret Fashion Show 2024
Emira D'Spain arrives at the Victoria's Secret Fashion Show on Tuesday, Oct. 15, 2024, in the Brooklyn borough of New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Oι επικρίσεις από την τρανς κοινότητα για το brand

Η παρουσία της Emira D’Spain στο φετινό show έδειξε μεταξύ άλλων πως το brand συνεχίζει τις προσπάθειες συμπερίληψης δίνοντας μια νέα κατεύθυνση στην πολιτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα υποστηρίζοντας πλέον την διαφορετικότητα και την αποδοχή στον κόσμο της μόδας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Η Victoria’s Secret είχε επικριθεί από την τρανς κοινότητα όταν το 2018 ο πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Ed Razek, σε συνέντευξή του στη Vogue, είχε δηλώσει πως μια τρανς γυναίκα δεν θα είχε ρόλο σε μια επίδειξη της Victoria’s Secret.

Ο Ράζεκ αργότερα ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε αφού η εταιρεία προσέλαβε το πρώτο της τρανς μοντέλο, την Valentina Sampaio.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα