Επικός πιτσιρικάς αγνόησε τη Rihanna και της ζήτησε να τον φωτογραφήσει με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές

Διαβάζεται σε 2'
Ριάνα
Ριάνα 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Τη μοναδική (ίσως) στιγμή που η Rihanna δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον και εκτέλεσε χρέη φωτογράφου κατέγραψε κάμερα.

Η Ριάνα (Rihanna) παρακολούθησε τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μίλαν στο Yankee Stadium το Σαββατοκύριακο, όμως ένα απρόοπτο της θύμισε πως δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω της. Κι ας γυρνάει.

Σε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ποζάρει με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Κρίστιαν Πουλίσικ (C0hristian Pulisic), Τζακ Γκρίλις (Jack Grealish) και Γιουνούς Μούσα (Yunus Musah), όταν ένας πιτσιρικάς διακόπτει για να ζητήσει και εκείνος μία αναμνηστική φωτογραφία με τα ινδάλματά του. Χωρίς όμως τη Ριάνα.

Μάλιστα, χωρίς καμία ντροπή τής ζήτησε να τους βγάλει εκείνη τη φωτογραφία, αγνοώντας μάλλον ότι και η ίδια είναι ένα από τα είδωλα της μουσικής βιομηχανίας.

Η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν το εκλαμβάνει ως προσβολή, για την ακρίβεια παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της και κάθεται σε μία πολυθρόνα για να πάρει την καλύτερη γωνία και κατευθύνει τα άλλα παιδιά να μπουν στο κάδρο.

Το βίντεο έγινε viral όπως ήταν φυσικό, με έναν από τους χρήστες του Διαδικτύου να σχολιάζει αστειευόμενος πως το αγοράκι που σνομπάρει τη Ριάνα θα ήταν πιθανό στην κοιλιά της μητέρας του όταν θα κυκλοφόρησε το “Anti”, το άλμπουμ της που κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 το 2016.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα