Εριέττα Μανούρη: Αμηχανία on air για τον Αναστάση Ροϊλό – “Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο;”

Εριέττα Μανούρη: Αμηχανία on air για τον Αναστάση Ροϊλό – “Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο;”
Εριέττα Μανούρη Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Ο όρκος ΙΙ", ενώ ήρθε σε άβολη θέση όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό. Πώς αντέδρασε.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ ήταν την Κυριακή (09/04) η Εριέττα Μανούρη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά “Ο όρκος ΙΙ” που έκανε πρεμιέρα χθες στο ERTFLIX.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Θάλειας που υποδύεται, ενώ δήλωσε πως της άρεσε πολύ το αποτέλεσμα, όταν είδε ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα: “Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά, συγκινήθηκα, γέλασα. Νομίζω αυτό θα συμβεί και στους τηλεθεατές, γιατί τα έχει όλα”.

Μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό, τον οποίον γνωρίσαμε ως Νικηφόρο στις “Άγριες Μέλισσες”, με την ίδια να έρχεται σε μεγάλη αμηχανία.

Με ποιο αγόρι μου δουλεύω; Όχι, δεν. Στο παρελθόν. Θα μιλήσουμε σε γενικότερο επίπεδο. Θα ήθελα να μην το πάμε στα τόσο προσωπικά και να το αποφύγουμε, όσο γίνεται κι όσο πιο γλυκά μπορώ. Γενικά θεωρώ ότι το να δουλεύεις με δικούς σου ανθρώπους, είτε με σύντροφο είτε με φίλους, σου προφέρει μια ασφάλεια σίγουρα. Έχεις έναν άνθρωπο που επικοινωνείτε, έχετε μια χημεία, γνωρίζεστε. Αυτό έχει μια ασφάλεια, αλλά από την άλλη έχεις μια οικειότητα, άνεση και μπορεί να έρθει μια ένταση πιο εύκολα. Νομίζω ότι με τους δικούς μας ανθρώπους είμαστε πιο ειλικρινείς, οπότε αυτό είναι καλό”, απάντησε ευγενικά.

Ωστόσο, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν. “Υπάρχει ένας ηθοποιός που λέγεται Ροϊλός. Τι θαυμάζεις σε αυτόν;” ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Εριέττα Μανούρη να αισθάνεται άβολα και να λέει: “Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο; Ωραία. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα”.

Ο ρόλος της Εριέττας Μανούρη στον “Όρκο ΙΙ”

Η Θάλεια Μελά έχασε τη μητέρα της από καρκίνο όταν ήταν 15 χρόνων. Για το λόγο αυτό δέθηκε πολύ με τον πατέρα της και αποφάσισε να μην ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια και να μείνει κοντά του. Είναι επίμονη, με πάθος για ό,τι κάνει, ακόμα κι αν αυτό είναι ρεπορτάζ για τη showbiz που απεχθάνεται. Ο Φίλιππος Ραζής και η ανάγκη του να αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα θα της δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει ποια πραγματικά είναι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα