Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τις γκριμάτσες που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα στη Eurovision
Η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα στη Eurovision Sarah Louise Bennett/EBU

Μετά τις πηγές της ΕΡΤ, θέση για όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024 πήρε η ίδια η Μαρίνα Σάττι.

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena για να δώσει την τελική μάχη της στον Μεγάλο Τελικό του 68ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έδωσε τη δική της απάντηση για το επίμαχο βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του Β’ Ημιτελικού με τους εκπροσώπους των εν λόγω συμμετοχών.

Στο εν λόγω βίντεο, τα πλάνα του οποίου κάνουν τις τελευταίες ώρες του γύρου του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, η Μαρίνα Σάττι, την ώρα που μιλούσε η Eden Golan, η εκπρόσωπος του Ισραήλ, έδειχνε… κουρασμένη και άρχισε να χασμουριέται ψεύτικα, ενώ δεν δίστασε να ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά της και να κάνει ότι κοιμάται. Χρειάστηκε μάλιστα το Nemo, που εκπροσωπεί την Ελβετία στη φετινή Eurovision, να τη σκουντήξει για να σηκωθεί.

Πολλοί θεώρησαν τη στάση της αυτή ως έκφραση διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας κατά του Ισραήλ, για τη συμμετοχή του οποίου υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Πηγές της ΕΡΤ έκαναν λόγο για κούραση της Μαρίνας Σάττι, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρχε πρόθεση προσβολής της ισραηλινής αντιπροσωπείας, κάτι που θέλησε να ξεκαθαρίσει και η ίδια η καλλιτέχνις.

Σε ένα instagram story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media, η Μαρίνα Σάττι πήρε θέση μετά τον σάλο που προκλήθηκε, μιας και η ίδια έγινε στόχος χυδαίων επιθέσεων και απειλών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν.

Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου κι αν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα“, λέει η Μαρίνα Σάττι.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι:

Aυτό το poll δε δέχεται πλέον ψήφους

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι στη φετινή Eurovision (πλην της Ελλάδας)
ΨΗΦΙΣΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα