Eva Amurri: Το νυφικό που “σκανδάλισε” και η επική απάντηση στους επικριτές της

Διαβάζεται σε 2'
Η Σούζαν Σάραντον με την κόρη της Έβα Αμούρι
Η Σούζαν Σάραντον με την κόρη της Έβα Αμούρι KEVORK DJANSEZIAN/Getty Images via AFP

Η κόρη της Susan Sarandon, Eva Amurri παντρεύτηκε και οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα σεξιστικά και γεμάτα hate comments.

Η Έβα Αμούρι (Eva Amurri), κόρη της ηθοποιού Σούζαν Σάραντον (Susan Sarandon) και του Φράνκο Αμούρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σεφ Ίαν Χοκ (Ian Hock), όμως εκτός από τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης που έλαβε, δέχθηκε και τις αντιδράσεις των haters που εστίασαν στο… αποκαλυπτικό νυφικό της.

Η Έβα Αμούρι μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram στιγμιότυπα και λεπτομέρειες από τον γάμο της, γράφοντας πως “ήταν πραγματικά η πιο ξεχωριστή μέρα γεμάτη με τόση αγάπη και την πιο απίστευτη ενέργεια”, όμως απάντησε και στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε, με τον πιο επικό τρόπο.

“Και σε όποιον σκανδαλίζεται από το ότι το στήθος μου δεν “βγήκε”… Μη διστάσετε να κάνετε screenshot για αργότερα”, έγραψε σε ένα από τα story η 39χρονη Αμούρι, δημοσιεύοντας ένα close-up στιγμιότυπο του ντεκολτέ της, στέλνοντας ένα φιλί με ένα emoji.

Ενώ οι επικριτές έσπευσαν να σχολιάσουν πως το νυφικό με το συγκεκριμένο ντεκολτέ δεν ήταν κολακευτικό, η Αμούρι δήλωσε πως ήταν ο τέλειος συνδυασμός σέξι και κομψού. “Λατρεύω το γεγονός ότι έχει μια vintage αίσθηση και είναι εξαιρετικά θηλυκό χωρίς να είναι υπερβολικά φουσκωτό”, δήλωσε στο People σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα. “Ήθελα να αισθάνομαι σέξι αλλά και κομψή, και νομίζω ότι το φόρεμα επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία”.

Η Αμούρι και ο Χοκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης το Σάββατο, παρουσία 40 μόλις καλεσμένων, μεταξύ αυτών της ηθοποιού Σούζαν Σάραντον και του Τιμ Ρόμπινς.

“Θέλαμε να φτιάξουμε μια τελετή που θα ήταν εξαιρετικά προσωπική και οικεία και στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στη δεύτερη αγάπη της ζωής μας: το φαγητό! Το μόνο που χρειαζόμασταν πραγματικά ήταν η όμορφη ατμόσφαιρα, τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα και ένα υπέροχο πάρτι”, δήλωσε η Αμούρι.

Τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Παρίσι τον Φεβρουάριο του 2023 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα