Έβαν Έλινγκσον: Πέθανε στα 35 του ο πρωταγωνιστής του CSI Miami

Διαβάζεται σε 1'
Evan Ellingson
Evan Ellingson Youtube

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών άφησε ο ηθοποιός Έβαν Έλινγκσον, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του στο CSI Miami.

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Έβαν Έλινγκσον (Evan Ellingson), ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 35 ετών.

Σύμφωνα με το TMZ, ο νεαρός ηθοποιός πέθανε την Κυριακή στο σπίτι του στην κομητεία San Bernardino, ενώ το πτώμα του εντοπίστηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του.

Ο Έβαν Έλινγκσον, αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο ως παιδί στο CSI Miami, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο Έβαν Έλινγκσον είχε παλέψει με τα ναρκωτικά στο παρελθόν, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του, ζούσε πλέον μακριά από εθισμούς.

Ο Έβαν Έλινγκσον μπορεί να έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Kyle Harmon στο “CSI: Miami”, ωστόσο είχε πρωταγωνιστήσει και δίπλα στην Κάμερον Ντίαζ, υποδυόμενος τον έφηβο γιο της στο “My Sister’s Keeper” το 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα