Ευαγγελία Μουμούρη: Πήρε πτυχίο στη δημοσιογραφία και το “γιόρτασε” με Σάττι

Διαβάζεται σε 2'
Ευαγγελία Μουμούρη
Ευαγγελία Μουμούρη Instagram@evangeliamoumouri

Το πτυχίο της στη δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πήρε η Ευαγγελία Μουμούρη μετά από 32 χρόνια. Η απίστευτη ιστορία όταν έκανε πως δεν ακούει όταν την καλούσαν να πάει για πρακτική.

Ένα ανέλπιστο δώρο από τον εφηβικό της εαυτό, όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια, έλαβε χθες, Τετάρτη (05/06) η Ευαγγελία Μουμούρη, καθώς η ηθοποιός ορκίστηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της, τη μητέρα της και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους, η Ευαγγελία Μουμούρη φόρεσε την τήβεννό της και δεν έκρυψε τη χαρά της που ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο κεφάλαιο στη ζωή της μετά από τόσα χρόνια, έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Χαρακτηριστικό ήταν ένα πλακάτ που έγραψαν στενοί της φίλοι το οποίο έγραφε: “Στο Πάντειο σε στείλαμε για Επικοινωνία, Επίδαυρο κατέληξες να παίζεις κωμωδία. Κι αν μακρινό σου φαίνεται το ’92, Μουμούρη έστω και αργά το πήρες το πτυχίο!“.

Ευαγγελία Μουμούρη
Ευαγγελία Μουμούρη Instagram@evangeliamoumouri

“Στήνει χορό και γλεντάει η χαρά. Ένα ανέλπιστο δώρο από τον εφηβικό μου εαυτό. Μια αφορμή να νιώσω ευγνωμοσύνη και να τη δηλώσω στο κορίτσι του Παντείου. ‘Συγχαρητήρια, Βαγγελίτσα, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, κάτι μου λέει πως θα ζήσεις τη ζωή σου με δημιουργία, αγάπη, φίλους, χαμόγελα και συντροφιά. Σου εύχομαι μέλλον ατρόμητο και φωτεινό”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός, την οποία συνόδευσε με το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι “Lalalala”.

Η ίδια είχε μιλήσει για τις σπουδές της στη δημοσιογραφία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Δύο στις 10”, όπου μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε πως την έπαιρναν τηλέφωνο να κάνει πρακτική ως δημοσιογράφος και εκείνη έκανε ότι δεν ακούει στο τηλέφωνο.

“Έδωσα Πανελλήνιες και υπήρχε μία καινούργια σχολή τότε, το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και πέρασα σε αυτή. Δεν ήξερα τι ήταν, αλλά ήταν υπέροχες σπουδές μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά εγώ αγαπούσα πάρα πολύ το θέατρο. Για αυτό και όταν μου είπαν να πάω για πρακτική στον ΑΝΤ1, όταν με πήραν τηλέφωνο και έκανα ότι δεν ακούω, έκανα ‘διακοπές’. Είχα τρομάξει, γιατί ήμουν σίγουρη ότι αν πήγαινα στο ραντεβού θα έμενα εκεί”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα