Εβελίνα Νικόλιζα: Με λένε “βύσμα” και ότι η μαμά μου με έβαλε στην τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
Εβελίνα Νικόλιζα
Εβελίνα Νικόλιζα Instagram@evelina_nikoliza

Για τα hate comments που λαμβάνει και πώς τα αντιμετωπίζει μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα. Η σύγκριση με τη μητέρα της Μπέσσυ Αργυράκη.

Στο “Πρωίαν σε είδον” της Πέμπτης (13/06) βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και αν και ιδιαίτερα αγχωμένη, όπως εκμυστηρεύτηκε, μοιράστηκε άγνωστα περιστατικά της ζωής της και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Η παρουσιάστρια και YouTuber αναφέρθηκε αρχικά στο άγχος που της προκαλεί ο αυθορμητισμός της μητέρας της, Μπέσσυς Αργυράκη, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει δημοσίως για προσωπικές στιγμές της κόρης της και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

“Με παίρνει και με σηκώνει από τα hate comments! Δεν συμμαζεύονται! Μου λένε ‘μας έπρηξες’, ‘αυτά δεν είναι για να τα μοιράζεσαι’, για τα κιλά έχω πάρα πολλά σχόλια… έχω σχόλια για τη μαμά μου, έχω σχόλια ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά, που δεν είμαι, και ότι ‘βέβαια είσαι βύσμα και γι’ αυτό είσαι εκεί’, ότι η μαμά μου με έβαλε στην τηλεόραση. Τα πάντα”, είπε η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για το πώς τα διαχειρίζεται η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε: “Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες φορές δεν δίνω σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα, γιατί σε πιάνει και ένα γ@@@ο. Όπως με τα κιλά, πράγματα που δεν έχω λύσει μέσα μου και τα παλεύω ακόμα και αυτό με το ότι με έχει βάλει η μαμά μου στη δουλειά γιατί ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Δούλεψα και προσπάθησα πολύ να κάνω κάτι, οπότε με στενοχωρεί”.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε επίσης για την προσπάθειά της να μη μπει σε σύγκριση με τη μητέρα της, κάτι που όπως είπε αντιμετωπίζουν κυρίως τα παιδιά των ηθοποιών, των τραγουδιστών και των πολιτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα