Εβελίνα Παπούλια: Δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της και εξηγεί πώς γίνεται αυτό

Διαβάζεται σε 2'
Εβελίνα Παπούλια Αφροδίτη Λιάντου
Εβελίνα Παπούλια Αφροδίτη Λιάντου Papadakis Press

Η Εβελίνα Παπούλια ρωτήθηκε για το πώς νιώθει για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και η απάντηση ήταν μία: ερωτευμένη.

Για τη σχέση της με την κόρη της μίλησε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” της Τρίτης (03/09).

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Λιάντου, την κόρη της που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάντο και μοιράστηκε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά μυστικά από τη σχέση τους, όπως ότι πριν από εκείνη η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε πως ήταν “άφοβη“.

“Δεν έχω ιδιαίτερη αίσθηση του κινδύνου. Την απέκτησα από όταν έκανα την κόρη μου. Πριν μπορώ να πω ότι ήμουν άφοβη. Δεν είχα καμία αίσθηση κινδύνου. Είναι πάρα πολλά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τα έχω περάσει στο φτερό. Καμία επαφή! Άρχισα να έχω την αίσθηση του κινδύνου γιατί έπρεπε να είμαι υγιής γιατί είχα ένα παιδί”, είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε πως δεν είναι η “κλασσική μαμά”, ενώ με αφορμή το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για το ότι όταν τον ρωτάνε για τον γιο του εκείνος δηλώνει πως νιώθει όπως νιώθει ένας ερωτευμένος, η Εβελίνα Παπούλια ταυτίστηκε και εξήγησε πως και η ίδια αισθάνεται το ίδιο.

“Ο έρωτας έχει αυξομειώσεις σε μία σχέση. Νιώθεις κάποιες στιγμές ερωτευμένος κάποιες στιγμές όχι, ή μπορεί να φθίνει αυτό το συναίσθημα. Με την Αφροδίτη κάθε φορά που τη βλέπω είναι σαν να τη βλέπω πρώτη φορά, έχω πεταλούδες.. Είμαι ερωτευμένη, δεν φθίνει αυτή η αγάπη, αυτό το συναίσθημα. Είσαι σε ένα πικ συνέχεια ενδιαφέροντος, δοσίματος, σαν να περνάς εξετάσεις 24 ώρες το 24ωρο για να είναι καλά αυτό το πρόσωπο που αγαπάς”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα