Ευγενία Σαμαρά: Αποκάλυψε ποιο είναι το καταφύγιό της για το 2024

Διαβάζεται σε 2'
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά Instagram@eugeniasamara

Η Ευγενία Σαμαρά επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όμως ένας από όλους τους προορισμούς που επισκέφθηκε της έχει κλέψει την καρδιά.

Το φετινό καλοκαίρι της Ευγενίας Σαμαρά ήταν γεμάτο με πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς και η ηθοποιός πρόσθεσε αρκετά tick δίπλα σε ονειρικά μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στον εξωτερικό.

Η γνωστή ηθοποιός για ακόμη μια χρονιά φροντίζει να δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντάς το να θυμίζει διαδικτυακό ημερολόγιο, αφού πριν από κάθε λεζάντα αναφέρει σε ποια ημέρα του έτους βρισκόμαστε.

Από την Κένυα που βρέθηκε μαζί με τους διάσημους κολλητούς φίλους της, μεταξύ άλλων τους Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μέχρι τα μαγευτικά Κουφονήσια, η Ευγενία Σαμαρά μετέτρεψε το προφίλ της σε Instagram σε ταξιδιωτικό μπλογκ και αποκάλυψε ποιο από τα μέρη που επισκέφθηκε είναι το καταφύγιό της για το 2024.

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, το μέρος αυτό βρίσκεται στην Κροατία και συγκεκριμένα είναι το πάρκο Πλιβίτσε, όπου επισκέφθηκε πριν μερικές εβδομάδες, κάνοντας roadtrip στην Αδριατική.

“Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιο μου για το 2024. Στην Κροατία , στο πάρκο Πλιβίτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα, στους διαλογισμούς που έκανα“, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, αναρτώντας φωτογραφικό υλικό από την εξόρμησή της στο Εθνικό Πάρκο λιμνών του Πλίτβιτσε, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και φημίζεται για την φυσική του ομορφιά και τους γεωλογικούς σχηματισμούς του.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα