Ευγενία Σαμαρά: “Ζεϊμπεκιές” στο Περού και βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό – Καρέ από το ταξίδι της

Ευγενία Σαμαρά: “Ζεϊμπεκιές” στο Περού και βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό – Καρέ από το ταξίδι της
Ευγενία Σαμαρά Instagram / @eugeniasamara

Η αγαπημένη ηθοποιός του "Σασμού" βρίσκεται στο Περού, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της χώρας. Έκανε κολύμπι στον Ειρηνικό Ωκεανό και μοιράστηκε μοναδικές φωτογραφίες στο Instagram.

Έναν ιδιαίτερο προορισμό για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μετά από τα Κουφονήσια, επέλεξε φέτος η Ευγενία Σαμαρά, πραγματοποιώντας ταξίδι στο Περού στη Νότια Αμερική.

Κάνοντας διάλειμμα από τον “Σασμό”, ο οποίος θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας.

Σημειώνεται πως το Περού συνορεύει βόρεια με τον Ισημερινό και την Κολομβία, ανατολικά με τη Βραζιλία, νοτιοανατολικά με τη Βολιβία, νότια με τη Χιλή και δυτικά βρέχεται από Ειρηνικό Ωκεανό.

Η Ευγενία Σαμαρά, που είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Διακοπές στο Περού check list: Κολύμπι στον ειρηνικό ωκεανό” έγραψε στην ανάρτησή της, ανεβάζοντας καρέ στα οποία κάνει μπάνιο και surfing στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού.

Μάλιστα, “τρόλαρε” τον εαυτό της και, συγκεκριμένα, μία από τις πόζες της, γράφοντας στα stories της “ζεϊμπεκιές στο Περού”.

Οι φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα