Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram / @evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στο εάν είναι μόνη της ζωή, καθώς "φουντώνουν" οι φήμες για χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι είπε για το Survivor All Star.

Στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου βρέθηκε την Κυριακή (11/09) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν χωρίς τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μιας και οι φήμες που θέλουν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους “φουντώνουν”, οι ρεόρτερ που βρέθκαν εκεί βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να την ρωτήσουν για την σχέση τους.

“Είμαι πολύ καλά! Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι, μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη και με μεγάλη παρέα. Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όχι, δεν είμαι μόνη μου!“. “Τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτά ακούγονται. δεν μπορώ”, πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσο για το γεγονός ότι δεν ακολούθησε τον σύντροφό της στο νέο ριάλιτι περιπέτειας Asia Express είπε: “Μου είχε γίνει πρόταση. αλλά δεν πήγα. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν ωραία εμπειρία να τη ζήσω, αλλά δεν πειράζει. Το έζησε ο Κωνσταντίνος για μένα”.

Τέλος ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα είναι στο Survivor All Star.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα