Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: “Είναι ελεύθερος. Τον αγαπάω και με αγαπάει”

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: “Είναι ελεύθερος. Τον αγαπάω και με αγαπάει”
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Glomex

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και περιέγραψε την όμορφη σχέση που διατηρούν. Τι δεν της άρεσε στο φετινό Survivor All Star.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/06) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε τόσο για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους, όσο και για την συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Η ίδια, απαντώντας στο εάν την άγχωνε το τι θα σκέφτεται ο κόσμος όταν μπήκε στο παιχνίδι μαζί με τον Βασάλο και στο γιατί δεν δήλωσαν ότι δεν είναι πια ζευγάρι, εφόσον υπήρχε έντονη συζήτηση, είπε:

“Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή, καλώς ή κακώς, και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις… Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει”.

Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί” πρόσθεσε η γνωστή αθλητικογράφος.

Αναφερόμενη στο φετινό Survivor, από το οποίο αποχώρησε νωρίς, είπε: “Ήταν μια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση, οι απολαβές ήταν πάρα πολύ καλές. Οπότε, είπα πάμε να το κάνουμε. Δεν το μετάνιωσα, απλά δεν θα ξαναέμπαινα. Ήταν πολύ διαφορετικό το 2017 με 2023. Τις δύο εβδομάδες που έκατσα, έκλαιγα γιατί υπήρχε ανθρωποφαγία, να κάνεις τα πάντα για τα λεφτά. Εγώ δεν θα έμπαινα εκεί να ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου για τα 5 χιλιάρικα. Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν άλλη μία εβδομάδα για να μπει κι άλλος μισθός. Με κατηγορούσαν ότι είμαι ο εγκέφαλος που στήνει ψηφοφορίες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα