Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανάρτηση για τη νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανάρτηση για τη νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιόρτασε τη νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express, ενώ οι φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους, είχαν "φουντώσει" τις τελευταίες μέρες. Νωρίτερα του είχε κάνει τηλεφωνική έκπληξη στον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) ήταν οι μεγάλοι νικητές του Asia Express, στον συναρπαστικό τελικό που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/12) στο Star.

Οι δύο φίλοι κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση και να αποχωρήσουν με 60.000 ευρώ, ενώ είχαν “κλέψει” τις εντυπώσεις του κοινού σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιωτικού ριάλιτι περιπέτειας.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του Asia Express, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τους μεγάλους νικητές του παιχνιδιού.

“Ε ναι, ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας”, έγραψε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster, με τον personal trainer να κάνει repost την ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του τελικού του Asia Express, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε έκπληξη μέσω βιντεοκλήσης στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφήνοντάς τον άφωνο.

“Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου”, ανέφερε ο ίδιος.

“Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως. Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δίνοντάς του δύναμη.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες, οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, είχαν “φουντώσει”, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως η Βαλαβάνη έχει νέο σύντροφο.

Η επικοινωνία Βαλαβάνη – Βασάλου στο Asia Express

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα