Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι στο πιο εξωτικό σκηνικό της Κρήτης και εντυπωσιάζει

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι στο πιο εξωτικό σκηνικό της Κρήτης και εντυπωσιάζει
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram / @evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τη Νότια Κρήτη και φωτογραφίζεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της. Η ανάρτηση στο Instagram και το καρέ με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Στην υπέροχη Κρήτη περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές αυτή την περίοδο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανακαλύπτοντας μία προς μία τις ομορφιές της.

Η πρών παίκτρια του Survivor και γνωστή αθλητικογράφος, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψή της σε μια από τις πιο δημοφιλείς και εξωτικές παραλίες της Νότιας Κρήτης.

Πρόκειται για την παραλία του Πρέβελη, γνωστή κι ως Λίμνη Πρέβελη ή Φοίνικας, που βρίσκεται στην έξοδο του Μέγα Ποταμού. Στις όχθες του σχηματίζεται το δεύτερο μεγαλύτερο φοινικόδασος της Κρήτης, που είναι πραγματικά φανταστικό.

Εκεί, ανάμεσα στους φοίνικες και τα γαλαζοπράσινα νερά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της και ποζάροντας με μεγάλη χαρά, μόνη, αλλά και με τους φίλους της, ανάμεσά τους και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Κι άλλες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα