Φιλαρέτη Κομνηνού: “Ο Βουτσινάς ήταν ο Πυγμαλίωνάς μου, ήταν θηρίο”

Διαβάζεται σε 1'
komninou
Φιλαρέτη Κομνηνού glomex

Η Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε για την παθιασμένη σχέση με τον μέντορα και επί χρόνια συνεργάτη της Ανδρέα Βουτσινά.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/11) στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παθιασμένη σχέση που είχε με τον Έλληνα σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά.

Αν και όπως είπε θα χρειαζόταν ακόμα μία εκπομπή για να μιλήσει για τους ομηρικούς καυγάδες τους, η Φιλαρέτη Κομνηνού δήλωσε πως όπως εκείνος, έτσι και η ίδια τον λάτρεψε, με τη σχέση τους να είναι έντονη και παθιασμένη.

Ήταν ο Πυγμαλίωνάς μου, ο μέντοράς μου… ο Βουτσινάς ήταν ένα θηρίο, ήταν πολύ έντονος άνθρωπος. Ευφυής, ιδιοφυής, αλλά σαρωτικός και αυτό πολλές φορές.. τώρα πού έβρισκα εγώ τα κουράγια μικρό κοριτσάκι, γιατί τον γνώρισα μόλις μπήκα στο θέατρο. Πιστέψτε με όμως, αυτό κατά βάθος τον γοήτευε. Είχε γυρίσει μια μέρα και μου είπε ‘αχ, βαριέμαι αυτούς που κάνουν ό,τι τους ζητάω χωρίς αντίρρηση'”, είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού, τονίζοντας πως “το σύνδρομο του καλού μαθητή που έχουν πολλοί ηθοποιοί ο Βουτσινάς το βαριόταν, γι’ αυτό και κράτησε τόσα χρόνια και κάναμε τόσες παραστάσεις”.

Οι δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα