Florencia Bertotti: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η αγαπημένη “Floricienta”

Florencia Bertotti: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η αγαπημένη “Floricienta”
Floricienta imdb

Θυμάστε την χαρούμενη και πολύχρωμη "Floricienta", από την ομώνυμη αργεντίνικη σειρά της εφηβείας μας; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια που αγαπήσαμε.

Η “Floricienta”, γνωστή και ως “Φλορισιέντα, μια Σύχρονη Σταχτοπούτα”, υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες εφηβικές σειρές. Πρόκειται για αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα, η οποία αποτελούσε παραγωγή της Cris Morena και της ομάδας της για το κανάλι Telefe της Αργεντινής.

Η σειρά προβλήθηκε δύο σεζόν στην Αργεντινή, από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2005. Στην Κύπρο προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2007 και τελείωσε το καλοκαίρι του 2008, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΤ1, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.

Έχουν γυριστεί διάφορες διασκευές αυτής της τηλενουβέλας σε άλλες χώρες όπως η Floribella (Φλοριμπέλα) στη Βραζιλία (2005-2006), η ομώνυμη Floricienta στην Κολομβία, η Floribella (Φλοριμπέλα) στη Χιλή, η Floribella (Φλοριμπέλα) της Πορτογαλίας και η Lola: Érase una vez (Λόλα: Μια φορά και έναν καιρό) στο Μεξικό.

Η πρωταγωνίστρια Florencia Bertotti είχε αγαπηθεί πολύ από τους νεαρούς τηλεθεατές και ειδικά από τα κορίτσια, καθώς τους εντυπωσίαζαν οι πολύχρωμες ενδυματολογικές της επιλογές, η φωνή της όταν τραγουδούσε, καθώς και η χαρούμενη διάθεση που είχε πάντοτε στη σειρά.

Η υπόθεση της “Floricienta”

Η υπόθεση έχει να κάνει με την 20χρονη Floricienta, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τυχαία, βρίσκει δουλειά στην οικία της οικογένειας Fritzenwalden, που κατάγεται από τη Γερμανία. Ο Φεντερίκο είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που έχει αναλάβει τις εταιρίες των γονιών του οι οποίοι πέθαναν. Η Φλορισιέντα γίνεται η νταντά του σπιτιού και με τον καιρό γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη από μία νταντά στο σπίτι. Γίνεται η πιο αγαπητή στα παιδιά ενώ ο Φεντερίκο την ερωτεύεται παράφορα και η ίδια εκείνον. Τα παιδιά μισούν τη Μαλάλα, νονά του Φεντερίκο, και την Ντελφίνα, τη μνηστή του που ενδιαφέρεται μόνο για τη μεγάλη περιουσία του. Στο τέλος του πρώτου κύκλου ο Φεντερίκο σκοτώνεται σε τροχαίο, προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του Μάξιμο.

Στη δεύτερη σεζόν, η ψυχή του Φεντερίκο μεταφέρεται στον Μάξιμο. Ο Μάξιμο είναι ο κόμης του Κρικοράκαν και ερωτεύεται τη Φλορισιέντα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που ερωτεύεται. Και η ίδια νιώθει κάτι πολύ έντονο γι’ αυτόν αλλά φοβάται να το παραδεχτεί. Η Ντελφίνα εχει και πάλι σκοπό να τον κάνει δικό της και να του πάρει ολόκληρη την περιουσία ενώ θέλει και να φορέσει το στέμμα του Κρικοράκαν, αφού ο Μάξιμος ενδέχεται να γίνει βασιλιάς μόνο αν παντρευτεί. Στο τέλος της σειράς η Φλοριστιέντα παντρεύεται τον Μάξιμο σε μία ονειρεμένη τελετή και αποκτούν τρίδυμα παιδιά, ενώ η Μαλάλα, η Ντελφίνα, ο Λορένσο (κρυφός σύζυγος της Ντελφίνας) και ο Μπονίγια (σύζυγος της Μαλάλας) θα μπαίνουν στη φυλακή.

Πώς είναι σήμερα η Florencia Bertotti

Η Florencia Bertotti μοιάζει σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω της. Από το 2010 βρίσκεται σε σχέση με τον Federico Amador, ενώ έχει ένα γιο από προηγούμενο γάμο της. Από την “Floricienta” και μετά, συμμετείχε σε διάφορες σειρές και ταινίες της Αργεντινής, ενώ από το 2013 διατηρεί το δικό της κατάστημα ρούχων για παιδιά, μωρά και μητέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα