Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Βάφτισαν τον γιο τους σε πισίνα

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Βάφτισαν τον γιο τους σε πισίνα
instagram

Τον πολιτικό γάμο τους και την βάφτιση του τρίχρονου γιου τους πραγματοποίησαν Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Στον Πύργο Μελισσουργού πραγματοποίησαν τον πολιτικό γάμο τους και τη βάφτιση του τρίχρονου γιου τους Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει τον τριών ετών γιο του με το όνομα του παππού του, Θοδωρής και να πραγματοποιήσει τη γαμήλια τελετή σε ένα κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα.

Το όνομα Θοδωρής είναι αυτό του πατέρα της Φωτεινής Αθερίδου, Θοδωρή Αθερίδη. Νονά έγινε η καλή τους φίλη, Δέσποινα και κουμπάρα στον γάμο τους ήταν η κολλητή φίλη του ζευγαριού Μαρία Παπαφωτίου.

Ωστόσο, η βάφτιση αυτή ήταν διαφορετική από τις άλλες καθώς ο 3χρονος γιος τους βαφτίστηκε… μέσα στην πισίνα του κτήματος.

instagram

Η τελετή είχε ως εξής: Ο παπάς διάβασε όλα τα λόγια, η νονά ήταν δίπλα στον μικρό Θοδωρή και στη συνέχεια έπεσε στην πισίνα με το μαγιό του.

instagram


Το “παρών” έδωσαν οι γονείς της νύφης, Θοδωρής Αθερίδης και Ελένη Γκασούκα ενώ στην τελετή παραβρέθηκε και η επί σειρά ετών σύντροφος του ηθοποιού, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία δημοσίευσε στιγμιότυπα της βάφτισης στο Instagram.

instagram


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα