Φραγκιόγλου: Νομίζουν ότι η καριέρα μου τελείωσε ως “Χλαπάτσας”

Φραγκιόγλου: Νομίζουν ότι η καριέρα μου τελείωσε ως “Χλαπάτσας”
Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου papadakispress

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μίλησε για την αποχή από την τηλεόραση, για τη συμμετοχή του στους "Απαράδεκτους", αλλά και για το "Της Ελλάδος τα παιδιά". Το παράπονο του ηθοποιού.

Τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου το μεσημέρι της Κυριακής (17/04).

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, για τη σειρά “Απαράδεκτοι” στην οποία συμμετείχε τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και ως ηθοποιός σε δύο επεισόδια, αλλά και για το γεγονός ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές τον θυμούνται ως “Χλαπάτσα” από την σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”.

«Είμαι χαρούμενος γιατί σε λίγο θα ξεκινήσω πρόβες για δύο θεατρικές δουλειές. Είμαι πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μετά το 1997 έχω κάνει μόνο ασήμαντες συμμετοχές στην τηλεόραση. Θέλω να είμαι στην τηλεόραση, αν με πάρουν τηλέφωνο σαφώς και θα πάω. Δεν έχω ‘χτυπήσει πόρτες’, γιατί δεν ξέρω να ‘πουλήσω’ τον εαυτό μου. Οι περισσότεροι έχουν μείνει στον ‘Χλαπάτσα’, ότι η καριέρα μου ξεκίνησε και τελείωσε στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μίλησε για του “Απαράδεκτους” αποκαλύπτοντας πως συνεργάστηκε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη δημιουργία της θρυλικής σειράς του Mega.

«Σε κάποια από τα επεισόδια των “Απαράδεκτων” συνεργαστήκαμε με τη Δήμητρα στην πλοκή. Έχω κάνει και δύο επεισόδια ως guest. Άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα, δεν με φώναξαν σε άλλες δουλειές. Μπορεί να μη με θεωρούν καλό ηθοποιό. Θα με ένοιαζε να παίξω σε μια δραματική σειρά. Είχα προτείνει κάποτε μερικά σενάρια, αλλά δεν πέρασαν γιατί το χιούμορ μου θεωρήθηκε προχωρημένο».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα