Γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino – Όλες οι λεπτομέρειες

Διαβάζεται σε 2'
Γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino – Όλες οι λεπτομέρειες
AP Photo/Chris Pizzello

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί με την εκλεκτική της καρδιάς του Μαράια στην Πύλο την 1η Σεπτεμβρίου. Οι λεπτομέρειες της λαμπερής τελετής.

Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εκλεκτή της καρδίας του, Mariah Riddlesprigg, όπου θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο την 1η του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Action24, στη λαμπερή τελετή, όπου θα παραβρεθούν 200 καλεσμένοι, ανάμεσα τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γούιλιαμς καθώς και συμπαίκτες του από την Milwaukee Bucks. Ο προσωπικός του φίλος Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δε θα μπορεί να παρευρεθεί.

Μια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

Πριν από λίγες ημέρες, η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο. Η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί το νησί των ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα