Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα ροζ γενέθλια και το απίστευτο δώρο του Χρήστου Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα ροζ γενέθλια και το απίστευτο δώρο του Χρήστου Μάστορα
Γαρυφαλλιά Καληφώνη Instagram / @garifalia.kalifoni

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα πάρτι, γεμάτο κέφι και αγαπημένα της πρόσωπα. Οι φωτογραφίες και η αποκάλυψη για το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της.

Τα 27 της χρόνια έκλεισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τα γιόρτασε χθες, Τετάρτη (23/08), παρέα με αγαπημένους φίλους, αλλά και με τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ, παρόλο που στις αρχές δεν επιβεβαίωναν τη σχέση τους, πλέον αναρτούν και κοινές φωτογραφίες στα social media.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία διατηρεί και τη δική της επιχείρηση με ρούχα, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: Τα πιο ροζ γενέθλια”.

Την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τα δώρα της και τους καλεσμένους της, να παίζει παιχνίδια, να σβήνει τα κεράκια της, αλλά και να πετάει την τούρτα της!

Η ίδια ανήρτησε και ένα βίντεο στα stories της, δείχνοντας το δώρο που της έκανε ο frontman της μπάντας “Μέλισσες”, το οποίο ήταν… κούκλες “Barbie”. Η μία, μάλιστα, κρατάει μικρόφωνο σαν άλλη τραγουδίστρια, κάνοντας έτσι λογοπαίγνιο με το επίθετο “Καληφώνη”.

Οι αναρτήσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα