Γενέθλια για την Άντζελα Δημητρίου: Η τριώροφη τούρτα και η ανάρτηση της κόρης της

Διαβάζεται σε 2'
Άντζελα Δημητρίου
Άντζελα Δημητρίου Instagram/@angeladimitriou_official

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Άντζελα Δημητρίου, με την κόρη της, Όλγα Κουρτάκη, να της εύχεται με ένα μακροσκελές κείμενο. Πόσο χρονών έγινε η “Λαίδη”.

Τα 70 της χρόνια κλείνει στις 18 Αυγούστου η δημοφιλής τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Ωστόσο, η “Λαίδη” γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγο νωρίτερα, παρέα με την κόρη της Όλγα Κουρτάκη και την εγγονή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποδέχτηκε κόσμο στο σπίτι της, όπου και έσβησε μια τριώροφη και εντυπωσιακή τούρτα, η οποία είχε πάνω φωτογραφίες από τα εξώφυλλα των δίσκων της, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της, αλλά και ένα στέμμα που έγραφε “Lady”.

Επίσης, κατά τον εορτασμό, υπήρχε άλλη μία τούρτα στο τραπέζι με διάφορες φωτογραφίες της, αλλά και διάφορες λιχουδιές, που έφεραν πάνω τους πάλι εξώφυλλα από τα επιτυχημένα άλμπουμ της.

Το βίντεο της Άντζελας Δημητρίου στο Instagram

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

“Όσα χρόνια και να περνάνε σημασία έχει να παραμένεις γερός, δυνατός άνθρωπος και με αγαπημένα άτομα δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!!!”.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Όλγας Κουρτάκη

Η Όλγα Κουρτάκη, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γενέθλια της μητέρας της, ενώ τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ανέφερε:

“Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου!!! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμα μας στις δυσκολίες, και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω.

Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό, και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες, και τις αξίες που μου δίδαξες. Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας.

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με το πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα