Gerard Butler: “Παραλίγο να σκοτώσω την Hilary Swank”

Gerard Butler: “Παραλίγο να σκοτώσω την Hilary Swank”
Ο Gerard Butler (φωτογραφία αρχείου) Phil Mccarten/Invision/AP

Για το ατύχημα που παραλίγο να σκοτώσει την Χίλαρι Σουάνκ στα γυρίσματα του "PS I Love You", έκανε λόγο ο γνωστός ηθοποιός Gerard Butler.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) μίλησε μέσα από μια συνέντευξή του, για τη στιγμή που «παραλίγο να σκοτώσει» τη Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) στα γυρίσματα του «PS I Love You» το 2007.

Συγκεκριμένα, ο Μπάτλερ βρέθηκε ως καλεσμένος στο “The Drew Barrymore Show” την Τρίτη και αποκάλυψε ότι η Χίλαρι Σουάνκ τραυματίστηκε, κατά την διάρκεια μιας σκηνής στην οποία χόρευε “σαν ηλίθιος” με το μποξεράκι του και ένα ζευγάρι ζαρτιέρες.

Στη σκηνή της ταινίας ο Μπάτλερ χτυπά στο μάτι από το κλιπ της τιράντας, ενώ κάνει στριπτίζ στη σύντροφό του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης σκηνής, το μεταλλικό κλιπ εκσφενδονίσθηκε και έκοψε την Σουάνκ στο κεφάλι.

“Κόλλησε και πετάχτηκε και έφυγε πετώντας πάνω από το κεφάλι μου. Την κατέκοψα. Μπορούσες να δεις και το σημάδι από τα ‘δόντια’ του κλιπ. Έπρεπε να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο” περιέγραψε ο Μπάτλερ.

Ο Μπάτλερ, μάλιστα, χαρακτήρισε το αξεσουάρ “τόσο επικίνδυνο”, τονίζοντας πως τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου φορούσαν πλαστικές μάσκες για να προστατευθούν από το ιπτάμενο μέταλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα