Γιάννης Καπετάνιος: Δεν θα πιστέψετε πόσα χρήματα πήρε για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Καπετάνιος
Γιάννης Καπετάνιος Papadakis Press

Για τις πληρωμές σε επαναλήψεις επεισοδίων σειρών μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα.

Το θέμα της πληρωμής των ηθοποιών όταν οι σειρές στις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει ή συμμετάσχει προβάλλονται σε επανάληψη έθιξε ο Γιάννης Καπετάνιος σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο show τραγουδιού J2US αλλά και πώς βίωσε την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μιας και ήταν ένας από τους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκεται μπροστά τη στιγμή που ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα.

Σχετικά με το ότι είχε αυτοπροταθεί για να παίξει τον εμβληματικό ρόλο του Καραβανέα στη σειρά “Της Ελλάδος τα Παιδιά”, ο Γιάννης Καπετάνιος εξήγησε πως τότε έπαιζε με τον Γιάννη Μπέζο στο θέατρο, “οπότε όταν ήρθε και μου είπε ότι θα κάνω ένα σίριαλ που βασίζεται στην Αεροπορία, του είπα δεν βάζεις έναν Υπαξιωματικό ανάμεσα στους Σμηνίτες και σε εσένα, να είμαι ο συνδετικός κρίκος; Του άρεσε η ιδέα και μπήκα“.

Δεν δίστασε κλείνοντας να αποκαλύψει ποιο είναι το ποσό που έχει λάβει από επαναλήψεις επεισοδίων σειράς, με την απάντησή του να προκαλεί έκπληξη.

“Να γίνεται επανάληψη 60 επεισοδίων και να παίρνεις 300 ευρώ; Είναι 1,80 το επεισόδιο! Και όσο γίνεται η επανάληψη τόσο κατεβαίνει το ποσό. Το 1,80 γίνεται 1,60, 1,40… Έχω πάρει και 0,80 λεπτά από επεισόδιο σε επανάληψη“, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Καπετάνιος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα