Γιάννης Νιάρρος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που λίγοι γνώριζαν

Διαβάζεται σε 2'
niarros
Γιάννης Νιάρρος glomex

Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος και εκτός των άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και τους δύο ηθοποιούς με τον οποίο τον μπερδεύουν συνεχώς.

Ο Γιάννης Νιάρρος κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (09/01) στον καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα. Για τη ματαιότητα, την προσωπική του ζωή, τις στιγμές που δεν νιώθει δημιουργικός αλλά και τους δύο διάσημους ηθοποιούς με τον οποίον τον μπερδεύουν.

Ο ίδιος εξήγησε αρχικά τους λόγους για τους οποίους δεν επιλέγει να κάνει τηλεόραση, επιμένοντας σταθερά στο θέατρο ενώ μίλησε και για το τι κάνει όταν θέλει να “αδειάσει” το μυαλό του, ξαφνιάζοντας τους παρουσιαστές.

Όπως είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, πολλοί είναι αυτοί που τον μπερδεύουν με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Πάνο Βλάχο, κάτι που πια και ο ίδιος αποδέχεται, αφού 9 στις 10 όταν τον χαιρετάνε στον δρόμο δεν είναι για εκείνον.

Ερωτηθείς για τις βρισιές που ακούγονται στις παραστάσεις που κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστήσει, με τελευταία το “Σπιρτόκουτο”, ο Γιάννης Νιάρρος εξήγησε μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο ελκυστικές.

“Είναι σαν να βλέπεις πολύ πιο άγρια επικοινωνία. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο εθιστικό. Ο Οικονομίδης, η Κιτσοπούλου έχουν φτιάξει ένα ρεύμα δικό τους. Αρχικά ήταν το μεγάλο σοκ που ποτέ δεν το βλέπαμε σε παραστάσεις […] Είμαστε στον απόηχο του ότι είναι κουλ να το κάνεις, σε σημείο που πάω σε παραστάσεις και λέω δεν ήθελα να βρίσεις”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σημειώνοντας πως κατά τη γνώμη του η Τέχνη δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι υψηλή, καλαίσθητη ή να μας κατευθύνει σε κάποιον ανώτερο σκοπό.

Τέλος, ο Γιάννης Νιάρρος προχώρησε σε μία σπάνια αναφορά για την προσωπική του ζωή λέγοντας πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 11 χρόνια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα