Γιάννης Νιάρρος: Η επική ατάκα όταν του πρότειναν να παίξει σε σίριαλ τον παπά

Γιάννης Νιάρρος: Η επική ατάκα όταν του πρότειναν να παίξει σε σίριαλ τον παπά
Γιάννης Νιάρρος glomex

Με μία άκρως χιουμοριστική ατάκα αρνήθηκε ο βραβευμένος ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος, επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε για να υποδυθεί τον παπά σε τηλεοπτική σειρά.

Οι “Παίκτες“, Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στον καναπέ του “Στούντιο 4” και ο Γιάννης Νιάρρος ένα αστείο περιστατικό όταν του πρότειναν να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά υποδυόμενος τον παπά.

Σε ερώτηση των παρουσιαστών της ΕΡΤ για το αν έχουν επαγγελματικά βήματα προς ανακοίνωση, ο Γιάννης Νιάρρος πήρε τον λόγο και αρχικά εξήγησε πως δεν λέει “όχι” σε έναν τηλεοπτικό ρόλο, αντιθέτως θα τον ενδιέφερε εάν ερχόταν η κατάλληλη πρόταση από τον κατάλληλο άνθρωπο.

“Παλιά είχα προτάσεις αλλά σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μειώνονται. Φέτος, με πήραν να παίξω τον παπά! Δεν πήγα! Δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος ακόμα… Είναι ένας ρόλος που θέλει μελέτη, την οποία δεν έχω αυτή τη στιγμή το χρόνο να κάνω γιατί είμαι πολύ φορτισμένος ακόμα με τους ‘Παίκτες’. Θα ‘θελα πολύ Στανισλάφσκι ακόμα… Όταν μου πρότειναν τον παπά είπα ‘με έχεις δει από κοντά; Έχουμε μιλήσει;’“, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός με τους συναδέλφους του και τους παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα