Γιάννης Πάριος: Οι γάμοι, τα “βαφτίσια” και η άγνωστη ιστορία για τον μικρό του γιο

Γιάννης Πάριος: Οι γάμοι, τα “βαφτίσια” και η άγνωστη ιστορία για τον μικρό του γιο
Ο Γιάννης Πάριος στο Ενώπιος Ενωπίω Glomex

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε με εξομολογητική διάθεση για την οικογένειά του, τα τέσσερα παιδιά του, τον "good job nicky", αλλά και το πώς πήρε το όνομα "Πάριος".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας (14/12) ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πάριο, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια και εξομολογητική διάθεση για τους γάμους του, για τα τέσσερα παιδιά του, για τους γονείς του, αλλά και για το πώς πήρε το καλλιτεχνικό επώνυμο “Πάριος”.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο αγαπημένος ερμηνευτής δήλωσε: “Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν ωραία φωνή. Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος. Ο άγιος Χαραλάμπης. Ο πατέρας μου όταν είχε νεύρα η μάνα μου έφευγε για να μην τσακωθούν. Η μάνα μου ήταν ο καπετάνιος όπως είναι σε κάθε υγιές σπίτι. Εγώ ήμουν μπαμπάκιας, όχι μαμάκιας. Της έδινες 1000 δραχμές και τα έξοδά μας ήταν 1200. Της έφταναν και κράταγε και δυο κατοστάρικα στην άκρη. Δεν ξέραμε τι είναι το χορτάτος για να πεινάσουμε”.

Ποιος τον “βάφτισε” Πάριο

Αναφερόμενος στο καλλιτεχνικό του επώνυμο “Πάριος”, ο τραγουδιστής ανέφερε πως οι νονοί ήταν πολλοί, όπως ο Μάκης Μάτσας και ο Γιώργος ο Κατσαρός, ενώ αποκάλυψε πως είχαν σκεφτεί και το όνομα “Παριανός”.

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας, είπε για τα “βαφτίσια”: “Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: “το Βαρθακούρης είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου”. Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το Γιάννης Πάριος”.

Για τον Χάρη Βαρθακούρη

Μιλώντας για τα παιδιά του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Χάρη Βαρθακούρη, περιγράφοντας ένα σκηνικό που είχε γίνει στην Πάρο.

“Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: “γράψε ντε κανέναν στίχο”. Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα”, είπε ο Γιάννης Πάριος.

Η άγνωστη ιστορία για τον μικρό του γιο

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε, επίσης, για τον μικρότερο γιο του, τον Νικόλα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα του στη μουσική με το ψευδώνυμο “good job nicky”. Μάλιστα, ο νεαρός Νικόλας γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα πρώτα του βήματα, ενώ η μουσική του κυμαίνεται σε διαφορετικό είδος από τον πατέρα του.

“Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο”, ανέφερε.

Για τον γάμο

Επίσης, ο Γιάννης Πάριος μίλησε για τον γάμο, καθώς ο ίδιος έχει παντρευτεί δύο φορές. Με μεγάλη ειλικρίνεια ανέφερε:

“Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τα τέσσερα παιδιά μου είναι τα άστρα μου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα