Γιάννης Βογιατζής: Υπήρξαν άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα

Γιάννης Βογιατζής: Υπήρξαν άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα
Γιάννης Βογιατζής Papadakis Press

Τα "χτυπήματα" που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας του στον χώρο της υποκριτικής αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Στιγμές και περιστατικά που τον σημάδεψαν κατά τη διάρκεια της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας θυμήθηκε και αποκάλυψε ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα”.

Ο 96χρονος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, αλλά και τους συναδέλφους του που ήθελαν το κακό του στο θέατρο, κάνοντας όπως είπε τα πάντα για να τον κατεβάσουν από τη μαρκίζα.

Σε ερώτηση για το αν παλαιότερα συνάδελφοί του έχουν επιδιώξει το κακό του, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως “θεατρικά έμαθα πως άνθρωποι έκαναν τα αδύνατα δυνατά να με κατεβάσουν από τη μαρκίζα του θεάτρου και μετά οι ίδιοι άνθρωποι μου ζητούσαν και συγγνώμη. Το να πάρεις μία θέση στο θέατρο ή τον κινηματογράφο δεν είναι ρουσφέτι. Το παν και το σπουδαιότερο στη δική μας τη δουλειά είναι να δίνει κανείς την ψυχή του, να μην κάνει αυτό για να είναι μετά σπουδαίος, να μη δίνει αυτόγραφα, να τον καλούν και αυτός να το παίζει κάποιος… δεν το βρίσκω μέσα μου.

Σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Βογιατζής σε ερώτηση για το πώς ήταν η ζωή μαζί της, απάντησε χαρακτηριστικά: “Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ευτυχή άνθρωπο που υπάρχει. Κοιτάζω τη φωτογραφία της και τη συμβουλεύομαι πάντα και ξέρω ότι εκείνη την ώρα είναι ένα είδος παράστασης αλλά το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου, η ψυχή μου, το είναι μου, το θέλω μου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος”.

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα