Γιάννης Ζουγανέλης: Συγκλονίζει για το σπίτι του στον Βαρνάβα – “Κάηκαν οι ελπίδες και τα όνειρά μου”

Διαβάζεται σε 1'
Γιάννης Ζουγανέλης
Γιάννης Ζουγανέλης PAPADAKIS PRESS

Ολοκληρωτική ήταν η καταστροφή που υπέστη το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη από τη φωτιά στον Βαρνάβα. Συγκλονίζουν τα λόγια του ηθοποιού.

Ολοσχερώς κάηκε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Βαρνάβα από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να το πάρει “προσωπικά”, αν και φαίνεται αρκετά αγανακτισμένος με την κατάσταση.

Κάτι που επιβεβαιώνεται από μια χαρακτηριστική κουβέντα που είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ότι “κάηκαν οι ελπίδες και τα όνειρά του”.

“Χωρίς να θέλω να κάνω τον καλό. Εγώ ενεργώ σαν πολίτης αυτής της χώρας, το πρόβλημα της καθημερινότητας μας είναι αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ και η καταστροφή των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ή με περίσσευμα ή με το υστέρημά τους κατάφεραν να κάνουν κάποια πράγματα, τα όνειρά τους να γίνονται έρμαια των ανθρώπων…

Είμαι κι εγώ λίγο σοκαρισμένος. Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο με φοβίες τι θα προκύψει. Το πληροφορήθηκα χθες, αλλά το σπίτι είχε καεί από προχθές, αλλά δεν ήταν προσβάσιμο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα