Γιατί το σημερινό “αντίο” της Ελένης Μενεγάκη ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα;

Διαβάζεται σε 3'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη Instagram@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/07) τους τηλεθεατές του MEGA και άφησε να εννοηθεί πως όταν επιστρέψει τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Ημέρα φινάλε η σημερινή για όλες τις καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με τη μία μετά την άλλη τις παρουσιάστριες να αποχαιρετούν το κοινό τους και να δίνουν ραντεβού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είτε στο ίδιο είτε σε άλλο πόστο. Ένα “αντίο” όμως ήταν αυτό που συζητήθηκε όσο κανένα και αυτό ήταν όπως άλλωστε αναμενόταν, της Ελένης Μενεγάκη.

Η διάσημη παρουσιάστρια ολοκλήρωσε μετά από τρία χρόνια τη συνεργασία της με το MEGA και κάνοντας τον απολογισμό της για όσα έζησε από τη στιγμή που εντάχθηκε στην οικογένεια του “Μεγάλου Καναλιού” αποχαιρέτησε το κοινό της, σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ανακούφισης, όπως είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής.

Καθισμένη στο κέντρο του καναπέ της εκπομπής της, πλαισιωμένη από την ομάδα των συνεργατών της και κοιτώντας αφοπλιστικά την κάμερα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της λόγια καρδιάς, σε ένα “αντίο” που έκρυβε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να μην επανέρχεται στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν ή να αναλαμβάνει ρόλο έκπληξη σε βραδινή ζώνη, με την ίδια να τηρεί σιγή ιχθύος -όπως άλλωστε συνηθίζει- και να μην αποκαλύπτει τίποτα στους ρεπόρτερ που την περίμεναν τις τελευταίες εβδομάδες έξω από το στούντιο της εκπομπής της ζητώντας μία της δήλωση για το τι θα κάνει, με ποιο κανάλι “έκλεισε” ή αν αληθεύει το ένα ή το άλλο.

Μετά το “ευχαριστώ” στη διοίκηση και τους ανθρώπους του MEGA, η Ελένη Μενεγάκη δεν έβαλε τέλος μόνο στη συνεργασία της με το “Μεγάλο Κανάλι”.

Έκλεισε έναν κύκλο 30 ετών στην καθημερινή τηλεόραση, σφραγίζοντας την παρουσία της έξω από αυτή. Και το έκανε όπως μόνο εκείνη ξέρει.

“Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, ήταν δύσκολο να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή να χτίσεις ένα πρόγραμμα και μία ζώνη, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν τα εφόδια, η διάθεση και οι άνθρωποι. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μπαινοβγαίνουν σε όλα τα προγράμματα, φυσικά και στο δικό μας.

Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα κι ας μην τους βλέπεις, ας σε βλέπουν αυτοί έτσι από μακριά, αλλά πάντα δίπλα. Να ‘στε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά γιατί είναι υγεία. Να ‘στε καλά”.

Δείτε το “αντίο” της Ελένης Μενεγάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα