Γιώργος Αγγελόπουλος: “Ο Γαβαλάς με ξέρει, δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος papadakispress

H παρεξήγηση ανάμεσα σε Γιώργο Αγγελόπουλο και Λάκη Γαβαλά. Τι απάντησε ο νικητής του Survivor στις δηλώσεις του σχεδιαστή.

Για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά και τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά προς τον ίδιο, έκανε λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του “Survivor” συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή “Fay’s Time” και μίλησε αρχικά για τις προετοιμασίες του γάμου του.

“Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες”, είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είχε πει ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του, καθώς δεν γνωρίζονται.

Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή την δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί, όπως μου είπε και σε μήνυμα. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, απλά καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη”, δήλωσε.

Ακόμη, ο νικητής του Survivor ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους που δεν πρόλαβε να καλέσει, καθώς ήταν μια γρήγορη απόφαση.

Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα