Γιώργος Μπένος για Maestro: “Σταμάτησα το γύρισμα, έκατσα σε μία γωνία και έκλαιγα”

Γιώργος Μπένος για Maestro: “Σταμάτησα το γύρισμα, έκατσα σε μία γωνία και έκλαιγα”
Γιώργος Μπένος Glomex

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του "Maestro" αποκάλυψε την σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο και περιέγραψε το γύρισμα. Το bullying στο γυμνάσιο και ο έρωτας στη ζωή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/01) ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Μπένος, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του ρόλου του στη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, για τη μία και μοναδική φορά που έχει ερωτευτεί, αλλά και για την περίοδο που δεχόταν bullying στο σχολείο.

Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η σειρά μπήκε στο Netflix. Ευτυχώς που συνέβη, γιατί όντως μία πολύ ωραία δουλειά, το βλέπαμε από την αρχή ότι έχει πολλά να δώσει. Αλλά είναι αρκετά περίεργο. Λαμβάνω πολύ θετικά μηνύματα, η οικογένειά μου είναι περήφανη, με στήριζε από την αρχή”, ανέφερε ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος υποδύεται τον Σπύρο στο “Maestro”.

Ο ίδιος μίλησε για την εξαιρετική χημεία που έχει με τον συνάδελφό του Ορέστη Χαλκιά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και την σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε: “Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο “Maestro” ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη, ξέσπασα σε ακραία κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία”.

“Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα, δεν μιλούσε κανένας. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι αυτή η βία σε κάποια σπίτια συμβαίνει. Αυτό με τρόμαξε. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή, πρόσθεσε ο ίδιος.

Έπειτα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε σε πιο μικρή ηλικία. “Δεν υπήρχε σωματική βία, αλλά με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια περισσότερο παρά με αγόρια. Ήταν στα χρόνια του γυμνασίου”, δήλωσε.

Όσο για τον έρωτα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης παραδέχτηκε: Έχω ερωτευθεί μια φορά πολύ δυνατά στη ζωή μου. Άρχισα να αγαπάω πιο πολύ τους ανθρώπους, άρχισα να βλέπω πόσο ωραίο είναι όλο αυτό. Υπήρχε μια ταραχή μέσα μου. Όταν ερωτεύτηκα είχα αφήσει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη”.

Η συνέντευξη του Γιώργου Μπένου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα